Ou, mida sa laksutad lõugu ilma asjata jobu ? Jutt käis Camexi kuitsist... Ja rallitajale, et mõtlesin scooter-attacki.
jobu?kes siin jobu on ah ? tra jobikas ei oska isegi segu timmi panna ja räägid PS-is maicelile oma "High-Endi projektist" .. PS-is ajasid,et" 17.5 karpak kerge timmi panna ja minek norm ,19 mm karpaga timmi panna natuke raske,aga saab parema lõpptulemuse,21mm karpaga malossi sporti timmi panna on väga raske,aga lõpptulemus väga hea" ahahahahah sa ei oska isegi 17,5 mm karpat oma loogikaga timmi panna ja seletad veel 21 mm karpast... mine koju ära,roller pole sinu jaoks :lol:
no asi ongi selles,et tal peal 17,5 ja ei oska isegi toda timmi panna ja räägib,et kerge,kahju vaadata lihtsalt :|
Vahetan väga heas korras sony ericsson xperia mini 1ghz prose HD kaamera, korraliku kompressori vastu. Pakkumised PS ja asukoht võiks olla võru või tartu.
Ühikasse tulen maitea, mingi pühapäev või esmaspäev. Ei viitsi vahtida seal. Aga kompressorit läheb vaja mul palju rohkem kui mingit telefööni, päris nigelate parameetritega kompressori vastu ka ei vaheta jah.
Ää seleta, nii see päris polnud ning sinu kahjuks pole mul 17,5 mm karpa peal vaid 12mm . :| Kuule kuits mul kodu olemas ning olen siin, niiet pole vaja kusagile minna.
hmm kui nüüd härra magneeto juttu loogiliselt võtta,ss ei peaks 12 mm karpat vapsjee timmi panema ju ,vahet pole kas düüs on sees või ei .. järeldades muidugi seda teksti mis sa maicelile PS-is kirjutasid :roll: :roll: :lol:
Ah kuits sa paras debiilik, kirjutaksid sa siis nii nagu asi oli, aga ei... Jumal tänatud, et õigel ajal sinuga suhtlemise lõpetasin, nagu näha pole sa muutunud. Mis ss et võibolla sind paar aastat tagasi ei tundnud, aga siiski tundub et su mõistus on jäänud mingile tasemele kinni... 18. ei ütleks elusees sellise jutu peale. A dvj, ma jeed nüüd RK-st, ei viitsi mitu päeva kirjutada, sest kuits on loll.
Tulen RKsse üle pika aja ja mida ma näen : türa saage üle, tegelt ka, siin muud enam polegi kui kaido ja minivända peretülid, Jagelege palun msnis ja ärge reostage seda RKd. cya