nii palju kui mina aru sain siis seal oli vaja ju simmerite vahetust ja see aind tahtmise asi see ära teha
väiksele poisile simmerite vahetus ju ulmeliselt keeruline, ei jõua väntvõlli otsast mutrit lahti keerata ega tea kas suudab silindri tagasi panna, puudub igasugune ettekujutus töövõtetest jne.
kas sa oled peaga kukkunud ? , ei või mingit summat investeerida masinasse , et hea masin endale saada , sul oli nipet näpet väiksed vead teha ja mingi tuimalt mingi huina vanja vastu vahetasid mismõttega pista põlema need sitturid keegi ei taha su ronte näha .
Tra sa oled ikka idioot küll. Ise pole kunagi näinudki seda masinat, ära karga siin. See oli umbes sama ront kui mu Honda Dio, näiteks sulle!
vahet pole kui ront masin sul on,kui oled ikkagi loll ja tolgus kes ei saa millegagi hakkama,ss pole tõesti roller sulle mõeldud.
Vahetan Katkise silenceriga Gianelli reverse +komp, Mid-Race sumpa vastu. Minarelli horiz. Asukoht Tartu
ehk oled nii tark ja ütled mu masina vead ss läbi neti ? ainuüksi mu rox liigub paremini kui kõik su mytsindsud kokku .