tra tapke ära üksteist, te olete ehtsad debiilid, siit rkst enam ei tulegi midagi tarka kui teiesugused türapead mingit sitta toodavad.. omfg
ehk oled nii tark ja ütled mu masina vead ss läbi neti ? ainuüksi mu rox liigub paremini kui kõik su mytsindsud kokku .[/quote] tra tapke ära üksteist, te olete ehtsad debiilid, siit rkst enam ei tulegi midagi tarka kui teiesugused türapead mingit sitta toodavad.. omfg[/quote] noo ja kas sinu see pikk rida sõnu järjest on nüüd midagi tarka? ei erine sa ise kah siin teistest sugugi ju :roll:
Keegi mu taifuuni ei taha ca kuu pärast mingi 300-400eur? Tagakondleid uusi vaja, raam sirge. Vahetust ei taha
teda ennast kotib. ma arvan, et ta postitas selle täna siia, et näha kõva välja, kell 1:21 üleval :lol: tavaliselt läheb ta 11-12 magama ple mõtet mingit iba siia chati ka kirjutada. oo lähen nüüd magama, kedagi lihtsalt ei koti!
beib kõnnib tänaval ja näeb maas sajalist. mõtleb - "oppa, leidsin!!" kummardub siis raha üles korjama - "ai, ikkagi teenin......."