Negatiivsest arvust ei saagi ruutjuurt võtta, vähemalt nii on mulle selgeks tehtud. Aga poiskad andke nõu R-iga, kas kõigepealt: 1) Ostan smoke klaasid ja carbon kile. 2) Sebin Flipslideilt smoke klaaside raha tagasi ja ostan kiesleri underi 3) Sebin raha tagasi ja ostan oversize esipiduriketta Asi lihtsalt selles, et kõike korraga rahakott ei võimalda. :roll:
under on mottetu, kuna see pmst sul olemas ( eemaldad nr aluse ) ja see ei riiva silma, oversize on etem, ning klaasid ja carbonveel etem
See spraysmoke pole eriti kvaliteetne ning carboniga oleks vaja mõned suuremate värvivigadega gondlid/gondli osad üle teha
Kui keegi teab kevenit, kes elab aardlas ja kellel on seal mingi garaaz, ss andke teada. Too tyyp yhele ölgu stc kondlite eest, 50euri. Igasugune info on abiks. Hea oleks, kui ta täna 50euroga maarjamöisa haiglasse lendaks ja selle raha ära tOOKS.
Keegi teab teda, siis laske minuga yhendust vötta 56871352. Ta on yhele tyybile sees, kes on haiglas korrus körgemal. Soovitan kiiresti selle raha ära maksta...
Kle homo. Kõik pole sinusugused pederastid. Mõni yritab pensionäre ka aidata. Sa ikka korras pede, ainult suurtele ja kandilistele kuttidele mötled
Oi, ja siit sinu armas pedeteema jälle tuli Nii südamel ikka, oh sind lillat küll. Ps. ei väike lilla, ma ei mõtle kandiliste all kindlasti mitte sinusuguseid vändagängstereid vaid hoopis teist tüüpi mehasid. Mõtle, äkki mõtledki välja, aga ma sügavalt kahtlen selles. Sinu mõistuse või selle puudumise korral küll võimatu Oled psühhiaatriaosakonnas jah? Rohud jäid võtmata?
Erinevalt sinust on mu mõistus alati korras olnud ja pole pidanud ravimeid võtma. Mul poh milliseid kehasi sa mötlesid, aga sa lic kirjeldad neid nagu sa koguaeg vahiksid neid.
Äkki räägid nagu lähemalt, et mismoodi saab minu kirjelduse järgi seda väita, et ma neid kogu aeg vahin? :lol: Kuule, sa oledki lollide osakonnas, täiesti kindlalt. Vähemalt mõnda aegagi on üks loll ühiskonnast isoleeritud. Ega loll ju tunnista ega aru saa, et ta loll on. Onju.