kle taunik sa mine käi ise parem arsti juurest läbi, ahjaaa sa oled ju netihero, ei saa nsm kodust välja minna, kahju.....
Jott on ns tyhikargaja. Oleks ta päriselus smakõva mees, kui netis, julgeks ta õelda kes ta on. Aga ei ta lic järjekordne sitakott no. Isiklikult arvan, et mingi ränk pihkar on, kes elab emaga koos ja mingit elu pole. Ykski normaalne inimene ei käi kuskil tattide foorumis nendega lambist mölisemas. Jott, sa peaksid ise parem kuskil haiglas käima, teen välja kui tahad. Äkki ss enam ei vahi suuri kutte
Ta ongi kõva mees ju, näe isegi ajalehtedes kirjutatakse tema vägitegudest laivis http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=20970271
Viski viskiks, soovitaks pigem sellist setti, kui juua... Koksina siis : Captein Morgan Spiced Gold + Sprite + Laimi ( pigistad sisse, või ostad selle, kus valmis vedelik ) Puhtalt siis, kellukest või spritet peale ning läheb. Koksina pole mõtet alla 0.5l juua näkku Kalliks läheb võrreldes teistega, aga sitaks hea (Y)
jõin siin enne ja joon ning jooma ma jään öelgee kus kohas maa jooma ei jääks eks mul külmkappi siis peitu pandud sai viin seepeale mõeldi oh sõbrad, võtaks veel ära kuse minu vaasi jäta rahule sass kesse naabri ukse peal ta täis oksendaaas vaiba peal sittuda ma keelasin ka kuhu siis peaksin viinad peitma ma joodikute kadumist ma ootama jäin on ehk mul parem kui nad kõik on läind kui naad kõikk on läääinnnnd..., kui naad kõikk on läääinnnnd