Annan üliodavalt 125 2t piaggio stock bloki ära, täiskomplektne koos juhtmestikuga. Puudu ainult karpa. Samuti ka terve 4t 50cc varuosadeks, kõik peale mootori. Raam dokkidega, stc b08. ÜLIÜLIodavalt saab, kui lähipäevil osta. Müün kuna garaazis ruum otsas, ning lähipäevil uus võrr tulekul.
ma ei tea kas see midagi mõjutab aga ac silku on ca. 6hp ja lc ca. 8 hp kuid ei usu et see midagi mõjutab, mõlemal kaks tupperõngast jms.
millegiprst arvan, et see 8hp on lihtsalt müügitrikk seal ei saa midagi muud moodi olla ju üleüldse see 8hp on väga kahtlane juba.
KES SEE VÄÄRARENENUD DEGENERANDIST AHV OLI KES MU BAIGI TEEMA ÄRA KUSTUTAS??? roxi müügiteemat ja muud ka üles ei leia. krt keegi tahab ikka väga mjbike'lt taha ja mytsinsult kolki saada... :-x :-x :-x :-x :-x :-x jobannoi pedejuurikas
:lol: :lol: küsimus suurele ringile,kas tavalise ford sierra jupid istuvad sierra p-100-le? mõtlen pigem sillaosad,õõtshoovad,ja sellised sillaga seotud puksid? tahaks lubade kätte saamisel oma pilli kuurialt välja ajada,aga pole kindel ,et ülevaatuselt läbi saab
Imege mune, me kukkusime mingi tund tagasi koss tegija99ga verandalt alla Ma kogematta tõmbasin ta kaasa, mul peas üks õmblus ainult, niiet, pidu läheb edasi
http://www.upload.ee/image/2850634/20121123_150057.jpg Hommik, oskab siis äkki mõni õelda kas see kruvi mis seal karpas yhes august läbi tuleb on mingi probleem vms.
hmm kes see selle sinna keeras XD iseenesest pole problemaatiline aga pidi ikka tajuv mõistus olema et pleki või puidukruviga karpale põhi alla panna ja see läbi korpuse keerata :lol: