ühesõnaga kui see on see karpa siis sellel on olnud minu arvutuste kohaselt nii umbes 5 omaniku + need keda mina ei tea. Ragnar94 oli vist kasutaja, vana tegija.
tervist oleks müüa siis aeroxi esivelg koos rehviga soodushind täna 15e asub tartus , kui soovi siis ps-i kiri .
nii, nüüd mytsinsu, mjbike ja teised klähvlõuad loevad all olevat lauset ja hakkavad tegutsema. have a go at fine polishing your own turd!
sa oled kõva mees, kahju et keegi seda hinnata ei oska..... Miks sa muidu biker.ee s vms ei käi? Seal kotitakse sind ja siis tuled siia junne laduma we? Muidu keegi blowoffidest suuremat jagab siit? Saan tööpõhimõttest aru kuid ei mõista milleks seda panna? Kas see annab jõudu juurde? edit: sain kätte, kui kellegile veel huvi pakkus http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=150954
sellise atmi leiad millel originaalis taga 14 ja 16 tolli siis ütle mulle ka ootan huviga.. originaalis mitte ise timmitud sinna.
motohobis sellised täiesti olemas,tahaks endale sellist rämedalt,see on paraja kõrgusega ning natuke pikema teljevahega kui tavalised ATMid ja lükkaks sinna am6 mootori vahele ja tänavarehvi,ss oleks normens 8)
kõik mis ma näinud olen on 12 ja 14 tolli ratastega.... aggga osta pitpro comp to siuke suurema raami ja värgiga