Tõsijutt, kuid selles pole tegelik probleem. Probleem tekib siis kui masin on kohe algusest peale lahja.
tervist siis rk rahvas oleks vaja kiiresti lahti saada aeroxi esiveljest koos rehviga et kellel huvi siis võtke ühendust: viewtopic.php?f=66&t=90202 küsimused ps-i. Huvilistele võin pildid ka saata . Asub siis tartus ,hind 20€.
Kui z0ne teemat lugeda, siis leiab sealt, et kohe kui kutt ostis selle, siis läks kolb sees tükkideks ju vms. qu1ck, mina panin tavalist isoleerteipi oma streedile. Velg on pmst sama niiet kui ilusti paned, siis jääb kena tulemus ja on ca 5x odavam, kui originaalveljeteip. Muidu laiuse poolest ega eriti valikut polegi ju.
Vahva värk jah. Sorri, tõesti edasi ei lugenud. Aga sellegi poolest, juttu on sellse setiga masinast, siimu oma on täiesti erineva setiga ju.
Väga kiire tellimus aadressilt: www.sportsdirect.com Kaup on oluliselt odavam, kui Eestis, ka koos saatmisega. Saatmine tuleks ~3€. Tartus/Võrus, üleüldse Lõuna-Eestis saaksite kauba koju kätte minu käest, muidu teeb postiga. Kui on huvi, siis saatke PS. Aga arvestage, et raha tahan ette, aga muidu naela kurss: UK£ 1.00 = 1.236. Et kui soovite, siis raha täna mu kätte. Vot. 8) 8)
Kaup on sama korralik kui sportlandist või rademarist ostes, ainult kordades odavam. 8) Ise kh tellinud sealt, soovitan.
ehk on kellegil midagi vaja ? MVT Premium Sportsüüde 120 euri+TINGI. PIAGGOLE Mbk booster spirit 12 tollised veljed ilma rehvideta 45 eur Mbk booster ng esikahvel koos amortidega 10 euri Sr Streedi Iste 10 eur Sr Streedi Jalgeesine gondel 10 eur Sr streedi radikapealmine gondel natuke kahjustada saanud kuid taastatav 5.-Euri Mbk booster spirit esigondel 10 Piaggio starteri pendiks vms 2x 8 euri Supermotode esimask Acerbis vms ledidega 25 eur Aprilia SX d50b0 magneeto 10(plekk äär vms kahjustada saanud kuid ei tohiks segada) Aprilia SX d50b0 süüteplaat 5(2 ebavajalikku kohta murdunud ei tohiks jällegi segada) Keeway jalgeesine gondel 5 eur Psp 3004-90 euri kaasa gta chinatown wars, nfs carbon mingi kott kh. Piti karpa firmat ei tea puudu palju asju kui ei eksi oli 21mm - 5 euri Streedi akukaas 5 euri