RK@Chat

Discussion in 'Jutud' started by Z0ne, Okt 25, 2012.

1. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    midavittu,haigelt odavad asjad seal.

2. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Mhm, olen ise sealt ka 2 korda tellinud. Kaup sitaks hea ja hind veel parem 8)

3. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    Kolm euri saatmine ka ainult Inglismaalt siia, tavaliselt tuleb pakk nädalaga, ehk hea tahtmisega on järgmiseks esmaspäevaks juba asjad käes ja saaks sulle Tartus üle anda. Ei hakka hommikuni ootama, paar tundi ja teen tellimuse ära. :)

4. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    ja vahest võib juhtuda, et nati vale asi tuleb. Nagu näiteks ma sain ühe särgi M suuruse asemel XL-i :D aga üldiselt hinnad sitaks head.

5. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    ma sain hallide dresside asemel mustad ja rohelise/halli pusa asemel punase/halli pusa ja rohkem sealt tellinud pole :D

6. VW_Motors

1,756
    0
    36
    Ja üldiselt tellin ma essat korda, et peale essat pakki oskan ka valgustada, kui hea kvaliteet, kui kiirelt tuleb, kui täpne pakkimine jnejnejne. 8)

7. terre

terre New Member

320
    0
    0
    prille tellite sis 50/50 kas saad prillid tervelt või puruks:D.

8. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    kaupa tuleb valida seda mis kohal on mitte pre-order muidu ootad kuski kuu vn tavaliselt tuleb nädal/2 nädalat oleneb kuidas pühadega on.https://www.facebook.com/SportsdirectFreeShipping ise olen tellinud tema käest (järgmine tellimus tal 10.12.12).

9. VW_Motors

1,756
    0
    36
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://WWW.SPORTSDIRECT.COM TELLIMUS

Kel soovi, siis 26.11.12 kella 17.00'ni kogun tellimusi http://www.sportsdirect.com/ lehele.
    Tellida saab kõike, mis lehel on, et näha hindu Eurodes, siis lehe ülaääres on võimalik valida valuutat. Valige asjad välja ja kõigi nende asjade peale läheb kokku saatmiskulu 3€! Kui soovite miskit, siis andke mulle PS'i teada kauba link, suurus ja värv, nt stiilis:

Selle järgi ütlen teile, palju see maksma läheb kokku koos saatmisega. Eelneva näite puhul nt:

Sobivusel kannate arvele raha, pannes selgitusse oma kasutajanime.

Ja nii lihtne see ongi. Kõigile siis veelkord, et hoian tellimuse lahti täna (esmaspäeval) kella 17.00'ni. 8)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sannu123, ma telliks ka tema kaudu, aga lihtsalt tossudega nii kiireks läinud ja enam ei kannata oodata. Kuna siit tekkis tahtjaid, siis mõtlesin et ehk saab veidi soodsamalt nii foorumlane, kui ka mina. :p

10. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Tekkis täna siuke küssa, et kuhu salvestub R-il läbisõit? Kas spidosse, või mingisse ajju vms?

11. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0
    ma sealt mingi 6 paari nike tellind ja pole kordagi üle saand :roll:

12. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    mingite pastlatega said ju

13. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Pakkuge spiriti raami roxi raami vastu.

14. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
  15. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    keegi polini speedcontrol variot, roxi tagumisi taldrikuid , roxi esiamorte, wave esipiduriketast,malossi rihma pm tutikat ei taha osta?

16. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
  17. Stay_Here

Stay_Here New Member

933
    0
    0
    atvd saab ilma dokkidetta arvele kui ostumüügi leping olemas ?

18. k2ijala

k2ijala New Member

642
    0
    0
    kellelgi annaabi vipi pole?

19. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
  20. marekk