Täiesti laik! Linnavahel ei viitsi lolli mängida, oleks mõni plats või rada, kus saaks lihvida oskust, siis sõidaks küll ja veel. 8)
Täiesti laik! Linnavahel ei viitsi lolli mängida, oleks mõni plats või rada, kus saaks lihvida oskust, siis sõidaks küll ja veel. 8)[/quote] plats ka igav,seal veel vähem pinget,kui linnavahel mingite heade kurvidega jäärada võiks olla,kuid kuna seda lund tuli nii fking palju siis üsna tõenäoliselt jälle see jama,et jää ei kõlmu ära alt..
tra bmw fetish on selleni jõudnud et ostetakse isegi diisleid automaadiga peaasi et kolmene või viiene oleks.
eitea ma miks nad r-i ostavad,ning mis see üldse siia puutub? ja samapaljudel 18-24 aastastel pole ka bemarid,pigem on nendeks autodeks mingid golfid ja audi 80/a4 jad.
see puutub tänapäeva fetishisse, samamoodi iphonedega, pooltel tattidel need, kes ei kasuta selle võimalustest 20 %ntigi ära. ega pole ikka küll, põhiline siiski buumer, siis golfid, neid audisid üsna minimaalselt.
ah mineperse,mõtetu lolliga vaielda,liigu ringi natuke linnapeal vaata,mis autodega nooremad inimesed liiguvad. see aeg,kui rullnokad sõitsid e30ga,sittusid sina veel pükse täis.
mis tõmbled, kotib bmw maine we? Mul pole mitte midagi bmw vastu samas nii tüütu kui bmw omanikud hakkavad tõmblema kui midagi halvasti ütled.
Kõigepealt vaata ennast peeglist ja siis tule teisi taunikuks sõimama. Mis ma siis nii valesti ütlesin ? Viimasel ajal ikka koguaeg üks bemm ja bemm kuksil puuotsas või katusel.
See on sellepärast, et need bemmid on odavad ja algajad juhid ostavad neid endale esimesteks autodeks. Algaja juht + talv /suured kiirused pole üldse hea ja + tagavedu, mis sa saada tahad ? Ikka bemmivennad üritavad igalpool " driftida " ja siis läheb lappesse, matsu ära ja jälle 1 bemm vähem. Ehk kõik sõltub autode rohkusest. Ilmselgelt kui 2500 tk oleks mazdasi ja 4 bemmi siis on mazda rullnokkade auto, sest rohkem panevad matsu ? No loodan, et saite kõik nüüüd aru mida ma mõtlen.