no te siin nii targad kõik jep,mis ma ikka,uurige nüüd kumma saab odavamalt?golf 3,audi 80 või sama ajastu bemmi? heaküll arvake mis tahate,v noh tegelt jah teil on õigus kõiges.
Kui sa oled niiii suur ja vana nagu sa siin seletad,ss sul ei tohiks siia nõ väikeste foorumisse asja olla ?
mjbaik kas aind mina näen siin ühte kadedusussi et peremees saab talvel mingi autoga liigelda ja sina pead bussiga ja jala käima ?
antud juhul ma räägin seda mida näen ja sina ainult üritad maha teha nagu mingi teenekas[/quote] järelikult sa eriti palju ei tea. huvid:äri,ooo smuugeldad venest kummikomme üle piiri v?
järelikult sa eriti palju ei tea. huvid:äri,ooo smuugeldad venest kummikomme üle piiri v?[/quote] Laaapssiikkk :|
huvid:äri,ooo smuugeldad venest kummikomme üle piiri v?[/quote] Ou sa mulle rates 10t ei viitsi visata? Ma ühel pildil kelgutan Narva-Jõesuus.
järelikult sa eriti palju ei tea. huvid:äri,ooo smuugeldad venest kummikomme üle piiri v?[/quote] hahahahhahahah nii hale lihtsalt et lõpp nh kui nüüd järgi vaadata siis see mida mina räägin olid pmts faktid ja sian ainult ütitasid perse saates maha teha ja nüüd pole kuskilt võtta ja läksid kasutaja kallale. Lihtsalt madalamale tasemel ei saa. Iga bemmi omanik pole idioot aga igal idioodil on bmw. Ivanile, sa oled nagu odav lits kes olukorras kõvemalt mehelt suhu võtab. Mida sa poed? Mida sa saavutad?
Mjbike, no offence, aga isegi kui kasutada ifööni 100% on see täis mõttetus, millega ei saasittagi teha. + mis sulle ette jääb, millega keegi söidab ? E. Impreza sucks on ice...
ou targad, kas vända keps võib natuke küljelt-küljele loksuda? ei lähe vastu vända põski, lihtsalt loksub nati
hahahahhahahah nii hale lihtsalt et lõpp nh kui nüüd järgi vaadata siis see mida mina räägin olid pmts faktid ja sian ainult ütitasid *PIIKS* saates maha teha ja nüüd pole kuskilt võtta ja läksid kasutaja kallale. Lihtsalt madalamale tasemel ei saa. Iga bemmi omanik pole idioot aga igal idioodil on bmw. Ivanile, sa oled nagu odav lits kes olukorras kõvemalt mehelt suhu võtab. Mida sa poed? Mida sa saavutad?[/quote] Vihjad praegu et oled kõva mees? Hahhaha naljatilk, mina lähtuin lihtsalt alati sellest moolest, kellel on õigus imo.