keegi teab kas kasutaja Streetbuzzil on üldse need jupid olemas mida ta müüb? Ise ostsin ta käest siduri ja kollektori 2 kuud tagasi ja pole kätte saanud veel :roll:
Vihjad praegu et oled kõva mees? Hahhaha naljatilk, mina lähtuin lihtsalt alati sellest moolest, kellel on õigus imo. [/quote] sitt lollimängija oled .
Vihjad praegu et oled kõva mees? Hahhaha naljatilk, mina lähtuin lihtsalt alati sellest moolest, kellel on õigus imo. [/quote] kahtlen, et sa alati sellest lähtud kellel õigus on
hahahahhahahah nii hale lihtsalt et lõpp nh kui nüüd järgi vaadata siis see mida mina räägin olid pmts faktid ja sian ainult ütitasid *PIIKS* saates maha teha ja nüüd pole kuskilt võtta ja läksid kasutaja kallale. Lihtsalt madalamale tasemel ei saa. Iga bemmi omanik pole idioot aga igal idioodil on bmw. Ivanile, sa oled nagu odav lits kes olukorras kõvemalt mehelt suhu võtab. Mida sa poed? Mida sa saavutad?[/quote] faktid?sina jääd küll esmaspäeval eestikeele pikapäeva rühma. tee see sõna endale selgeks,siis tule tagasi. loodetavasti selleks ajaks on sul endal ka ehk auto,et oskaksid kaasa rääkida,mitte siin sellest pläkutada mis läbi vannitoa akna paistab.
Keegi Tartust võiks talle selgeks teha, et asjad ära saadaks. Endal ka silku 2 ja pool kuud ootel. Küll sõber, küll ise ja siis veel ema saadab, aga näe, pakki ei tule...
Lähipäeval anyway plaan avaldus teha. Aga küsimus, kui teen avaldust, siis ütlen, et pole saanud oma silindrit. Kas ma siis pean silindri nime ka ütlema? :roll:
faktid?sina jääd küll esmaspäeval eestikeele pikapäeva rühma. tee see sõna endale selgeks,siis tule tagasi. loodetavasti selleks ajaks on sul endal ka ehk auto,et oskaksid kaasa rääkida,mitte siin sellest pläkutada mis läbi vannitoa akna paistab.[/quote] oijah peremeheni sul pikk maa kasvada isegi lugema pole 6ppinud, aga v6in sind lohutada, et rallitaja ka ei oska asju v6tta nii nagu kirjas.