maitea ma panin kh derbi d50b0 samas on mul minarelli mootoriga joller kh tuleks korra veel teha siis v?
:lol:sx peaks isegi 160 välja minema 90 cc simonini läheb 150. Uurisn üht asja ja sain paar huvitavat asja kastide kohta teada. Olenvealt kastist saavutatakse tipp kiirust erinevate käikudega ntks corvett oli see vist millel 6 käiku aga tipp kiirus saadakse 5 käiguga kuna selle käiguga rakendub suurem jõud ratastel mis võimaldab paremmini vastu seaista tuule takistusele. Antud juhul ei tea kud võib ka võimalik olla.
keegi saab uploadi üles panna? ASJAGA VÄGAVÄGAVÄGA KIIRE!!!!!!!!!! http://www.annaabi.com/Pisuh%C3%A4nd-ko ... 58371.html
edu käigukasti tegemisel, sest poest sa sellist ei leia. ja kui peaks leiduma, siis ikka~600€ oled nõus välja käima käigukasti eest, kui on võimalik vahetada ülekande hammasrattad, mis teeb kokku ~50€
ei saa aru mida mõtled, corveti originaal kastiga oli jutus tegu ja võrrile teise kasti aretamisest polnud juttu.
ei saa aru jah, sest ma rääkisin, et saab 150 välja, kui ülekande ära vahetab ja sa tulid oma kasti jutuga.
no ikka ei tee küll, aga käigukasti vahetamine ei tee sinust Hitmani. tuleb valida sellised, millega oleks jõudu palju ja tippu korralikult :roll: