ma müüsin 100km läbisõiduga rhq 90ga maha mis oli 12 pin ja pikema kepsuga üliodav minuarust aga siis prst tuli välja, et kutil minarelli mootor hakkas halama jms tra vänt pmst kingitud.
aga ostke mid-race mootor oma minarelli mootoriga masinatele,hind 250 euri või roxi raam mis on arvel a koos gondlite ning istmeboxi+istmega 200 euriga 8)
ma ju rääkinud siin, et ei pea olema valgustatud kuna tehasest pole seda ettenähtud. Ja see võib sul ka peeruvahes olla kui see on nähtav päeval 40 m kauguselt ja öösel 25m kauguselt
CPI/keeway/aerox, kõigil originaalis juba nrimärgi valgustus, ning kui öösel pime on, pole näha 25m kauguselt ilma valgustuseta. Parem olla valgustus kui politseinikelt peapesu saada.
pm kui sul on rox, siis peab olema, pole ju raske mingit led riba toppida võimis? mul neosel ei olnud stockis aga arkist öeldi et pead panema sest teevad trahvi ikka
kuidas nad saavad teha trahvi asja eest mida TEHASEST pole, vähe sellest et see persekukkunud riik ei luba midagi masina juures muuta pead veel lisavarustust ostma tehase masinale? Seda riba pole tõesti raske panna, aga minu jaoks on sellise norimise puhul asi põhimõttes.