Masina juures midagi muuta ei luba sul eriti ükski euroriik, võrreldes nt Saksamaaga on meil minumeelest isegi leebe see asi veel.
See pole kaugeltki nii, ma täpselt sulle ei oska öelda aga kindlasti need nõuded karmimate seas mida siin esitatakse. Toon näite elust endast, kus isa tuttav tõi saksast auto mis oli seal arvel ja Eestis arvele ei saanud...... Isegi Soomes on autodele tihti peale leebemad nõuded kui Eestis, Hollandis pidi vapsee vabadus olema kuigi euroopa riik.
Tehasest võib puududa, kuid kui Eesti seadus nõuab, siis peab olema. See et kusagil Poolas(näide, ei tea peast kus ei nõuta) ei pea olema, ei tähenda et eestis ka pole vaja. Hiinas, Taiwanis jne pole mopeedidel mingit 45 piirangut, Eestis sõites pead ikka 45 töristama.
No ja aga kes ikka siin 45 sõidab ? ma vähemalt küll ei ole näinud normaalseid masinaid 45 sõitmas . Ja kas see aasta nüüd tulevad need dyno pingid eestisse ???
ise ka mõtlete mida ajate? kui nad peaks dyno pingipeal peeneks ajama siis isegi pooled otse tehasest välja veerenud rollerid visatakse autopeale
täis oksendasid ennast w, kust otsast see junn kiire ja mugav on?!?!???!? mul oleks piinlik sellisega sõita tead... :roll: