Re: Robi Aprilia sr50r Varsti tuleb siia teemasse mingi tagaratta video su võrrigasiis küsid kus see tehtud Kena nagu ikka r-id on .
Re: Robi Aprilia sr50r Lubatud pildid,"väikese" hilinemisega :lol: http://www.album.ee/album/30050090/50119407
Re: Robi Aprilia sr50r tõstaks ka teemat siis üle piika piiika aja täna läks tellimisse sumps ,stage 6 pro replicia. alpsi kaudu.
Re: Robi Aprilia sr50r Kroom oleks parem olnud Ja mingi hebo sumps oleks veel eriti lahe olnud Muidu ränk püss
Re: Robi Aprilia sr50r ongi oleksid võinud hebo sumpa osta ikka ´ spains on muidu üks ilusamatest värvilahendustest peale selle valge ja sinise
Re: Robi Aprilia sr50r tellimus on ju tehtud, mis seal ikka enam arutada on :roll: aga muidu ikkagi hea valik ja üldse ilus sr :wink:
Re: Robi Aprilia sr50r marten ega sa ei mõelnud valge ja punase värvilahendust ,sest mulle küll hetkel ette ei löö mihuke see valge sinine on. Sumpsi osast-eks igal ühel oma arvamus,enam ei saa midagi teha :wink: . ise olen vähemalt rahul
Re: Robi Aprilia sr50r neid müüdi suht ammu valged ja siis olid mingid sinised ringid vms.Kui ma pildi leian siis postitan EDIT leidsin :
Re: Robi Aprilia sr50r nonii,sumpa käes ,aga pole veel jõudnud peale panna.Koos sumpsiga tellisin ka kleepse mis nüüdseks peal.Ise olen tulemusega rahul. suht sitad pildid hetkel,kunagi uued.