Re: Robi Aprilia sr50r Ma võtaks need polinid ja mhrid ära, hebo ja malossi sobivad aga teised mitte. Aga see aint minu arvamus. :roll:
Re: Robi Aprilia sr50r ma arvan et ära ei hakka ma midagi võtma.Kui siis taha mõni juurde,sealt natuke tühi
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) soz 4 double post. Nüüdseks sumpa peal,aga pole timmis hetkel veel. Hiljemalt järgmine nv saab timmi ka. Uusi pilte:
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) Väga ilus näeb ikka välja!Kuida stage6 sumpaga lipab siis?
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) Ütles ju, et pole timmis veel. Igastahes vääga ilus Kleepsud ja sumps ja super lihtsalt.
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) jap hetkel pole timmis veel,ei ole kogeda saanud veel eks varsti näe :wink:
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) Kui timmi saab, siis selle sumpsi hääl on lihtsalt super
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) omg mis sumpa siuke vägev, peaks endale ka ostma, ilus ja kvaliteetne
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) MAi tea kas see n see pill aga ma vist nägin samasugust viimasel võru kokkutuleku.
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) Ma ei tea ja maei hakka siin kritiseerima kah aga mu arust on neid kleepse seal liiga palju
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) Ei need meikimiseks 8) teemasse : osta , siis rulle / kollane survekas / punased sidurivedrud nädalavahetuseks.
Re: Robi Aprilia sr50r(uued pildid kolmandal lehel) Kui korralikult timmi saad siisläheb see stocki kohta eriti hästi edasi 8)