Re: Robi @ MBK Booster 70cc! Pildid lk 3! Mõtlesin, et kui ta ei taha ketast taha panna, aga kui tahab siis ei tea kuidas süsteem toimub.
Re: Robi @ MBK Booster 70cc! Pildid lk 3! Nii sumpast ka pilt siis :Tecnigas Trek 8) http://www.upload.ee/image/1312910/____________006.jpg
Re: Robi @ MBK Booster 70cc! Pildid lk 4! Mis viga saab olla , panin treki peale s6idan mingi 500 meetri masin surub v2lja lihtsalt ootan mingi 1 min panen k2ima s6idan j2lle mingi 500 meetri surub j2lle v2lja, piiraja sumpas ei saa m6jutada, d88s 72.5
Re: Robi @ MBK Booster 70cc! Pildid lk 5! kuule vaata mis ila sa välja ajad sorry noh :lol: mis piiraja teeb niiet laseb paarsada meetrit sõita ja sureteb välja, ega sul mingit immot peal pole ju ..
Re: Robi @ MBK Booster 70cc! Pildid lk 5! no kuule ma k8sisin raitzi k2est ta 8tles ,et selles ongi viga :lol: :lol:
Re: Robi @ MBK Booster 70cc! Pildid lk 5! eks ma v6ttan homme piiraja maha ja n2eb kas on sul 6igus preagu v mitte MMA
Re: Robi @ MBK Booster 70cc! Pildid lk 5! see auk mis l2heb silindri juurde , aga olgu ma magama ehk homme vaatab , ise arvan ,et viga selles kuna stock sumpsiga ei olnud midagi viga ja liikus ka paremeni ,piiraja ikka piirab t2iega
Re: Robi @ MBK Booster 70cc! Pildid lk 5! muuda ümber need kulmud ehk isoleerteip vasakult paremale, jääb ilusam kui ülevalt alla. siis oleks sitaks kena esiots masinal, aga muidu edu!