Noo spidojärgi sain 94, ja gps-i järgi sain 87. jalasoojendus võik nata paremini soojendada, aga kui ikka väga külm on ja sulle natukenegi sooja jalgadesse puhub on see super 8) Palun pakkuge Gianelli reversi. Esmaspäeval teen otsuse. Kui midagi head ei tule ostan tutika.
Kuidas sel uuemal on ? Vanemal igastahes tuleb paremalt poolt rohkem sooja kuna vasakule jääb paak täpselt ette..
Uuemal on paak kõrgemal, ning mõlemast tuleb samapalju. Seal võik olla õhusuunajad (mis suunaksid õhu jalgadekaudu välja). See peaks pärsipalju aitama ma usun.
tervist. poiss tahab summi osta. soovitage midagi head präegu on nagu välja valitud kas yasuni r või gianelli revers. et nagu võite soovitusi anda ja värke.
Yasuni R 8) Aga no kurat , kus mulle ikka uue kerega runnerid meeldivad , kui nad ka muidugi korralikud on .
ei see vend hoiab rollerit. ei tee mingeid lolusi sellega. tagale ka vist ta pole tõmmanud. aga ise räägin ka talle seda yasunit.aga ta vast vaatab veel.
Nonii sai siis pandud punased sidurivedrud(Tänud Karlile)Lähiajal tulevad led kulmud ja uus summ (Doppler S2R).
kena võrr jms jutud, aga 4g liiga kergeks ei jää? Mul yasuniga mõtetult karjus ja jõudu polnud päris seda, mis 4,5g-ga Edu!
Tänud Soovitage värvilahendusi!!!!!!!!! Endal mõtetes kas: Kirsipunane ja läikivmust Või Valge ja läikivmust