Roger, Yamaha Blaster 200cc, 2003

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by unknown-, Dets 22, 2009.

1. suburban

suburban Member

458
    0
    16
    kui raha üle siis osta taha laiemad teljed, ette madalamad amordid või lihtsalt madalamaks lasta ning supermoto veljed ning rehvid ja vapsjee püss valmis

2. Roger

Roger New Member

196
    0
    0
    Vana pilt vahelduseks, midagi toimunud pole.

Puldis oli kasutaja TGB.

3. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    vinge trakats

4. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    isegi sõitnud sellega ning mõnus pill on.Endale meeldib muidugi poisi isa atv (polaris 500cc oli vist) selline sujuvam ning mugavam ga maitse asi vast.Mõlemad rebisid sõõrikuid korralikult ning mõnus oli ralli lasta 8)

5. Roger

Roger New Member

196
    0
    0
    Endalegi meeldib Polaris rohkem, blaster ikka väga jäik, hüppab ja kisub igale poole ja ei ole eriti mugav sõita. Polaris on ikka teisest klassist- suur, mugav, võimas cruiser.

Karjääris on ikka pull jh, tolmupilv on räme sõõrikute ajal :D

aga just tulin sõidult ja ei taha enam gaasiga tagale tõmmata naq varem :|

6. xxm24

xxm24 Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

956
    1
    18
    Lasid üle? Ei kõva masin on, aga kas 200cc väheseks ei jää nagu, ikkagist nagu 4 ratast jne? 70cc-le rollerile tõmbab vabalt ära? :lol: Ise tahaks mingit 450-700cc raptorit kunagi osta.

7. Roger

Roger New Member

196
    0
    0
    Ei ole lasknud üle :D ptuiptuiptui

Üldiselt on kiirendusega nii, et niikaua kui tippkiirus on saavutatud jätab enamik asjad maha. Aga kuna hammakad on väiksed, siis jookseb kiiresti tippu ja usun, et mõni eriti võimas roller litib mõõda kh.

Joonele on ka pandud, Sharp RACE-END masina jättis maha koheselt, aga lõpupoole hakkas ta vaikselt järgi jõudma, sest ma sõitsin pool maad tippkiirusel ja tipp on suht mannetu tal,

Aga üldiselt litib ikka kõigele ära- võiks muidugi veel võimsam olla :roll:

8. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    see 200cc liigudab seda minuarust väga mehisel.Ning ei tea midagi kas tipus 70cc mööda lasevad.suht suureks kasvab see kiirus ning rebib kohapealt ka kenasti minema.Kruusapeal sai ka vabalt 2 käiguga tagale kui ma viimati sõitsin

9. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Ma ei tea mis tal nüüd juhtus, aga enam ei tööta. Koduse remondi tõttu seisis ca 2-3 nädalat õues ning peale pikka pausi läksin sõitma ja ilge klõbin käis läbi ning tühikäiku ei suutnud hoida. Andsin korralikult minna, sõitsin päevaga 100km maha ja lõpuks tühikäigu probleem kadus ära, aga klõbin jäi sisse. Ajasin sooja garaaži ning järgmine päev enam tööle ei läinud. Korraks käib ca 5 sekki, see ka kõik ja enam häält ei tee. Siis peab jälle nädala seisma, et töötaks 5 sekki, bena on, küünal hoolduses vahetatud ja kui ta korra töötab siis kottis ei saa ka olla.. ise pole ka teab mis mehaanik. Eks masin jääb siis ootama lumesula, saab tagaaiast käru kätte ja yamahasse viia.

Roger

10. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    üle pika aja tulin ka RK-sse, selle teemaga tuli meelde, et panin eelmisel suvel korralikult üle sellega

11. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Ja ma pidin sellest 2 kuud hiljem teada saama :D

Aga pohhui, sa pole esimene ega ka viimane. Sõber tegi üldse salto sellega mu ninaees ja maandus lõpuks ratastele.. :D

12. suburban

suburban Member

458
    0
    16
    jaa, flatist tõmbas jep?

13. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
  14. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    a ei roger, mul jäi ka blaster püsti, lendas sideflipi ja täpselt ratastele :D ma ise lendasin mõned meetrid.

15. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Eelmine nädal Yamaha keskusesse toimetatud, seksivad tööle ta äkki. Siis 1. juuli uus liiklusseadus, mis tähendab et see läheb mopeedina arvele, ostab puldiga piirja, suunad, spido jne.

16. Reiks-

Reiks- New Member

605
    0
    0
    hah, korralik mopeed :d

17. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Momal oli mingi sitahunnikust auto ka ju mis võetakse nüüd rollerina arvele.. kõik täiesti seaduslik värk

18. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Yamahast öeldi, et masin on paugupill nüüd. Mingipäev järgi :D

19. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    mis viga oli siis ?

20. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Mootori olin ära tahmanud oma penskari sõidustiiliga.. :D Puhastasid mootori ära ja paugupill. Pole veel proovima jõudnud, hiljem teen tiirud vaatan kas liigub paremini ka :p

Jaga seda lehte