Re: roheline- CPI Oliver City 50/70cc aga kena võib olla ka väljast kirsipunane ja seest elektrisinine
Re: roheline- CPI Oliver City 50/70cc Sul on ka mingi sinine sport cdi 5'e juhtmega? Ehk saad pildi saata kuidas ühendatud
Re: roheline- CPI Oliver City 50/70cc kaks debiilikut saavad kokku , ning vaidlevad kumb lollim on ? :roll:
Re: roheline- CPI Oliver City 50/70cc -vanaisa- tõmba arenema oma titte inega ! putsi sa reostad mu teemat siis, kui sul midagi tarka teha ei ole siis mai tea mine jookse vastu kuuri seina oma peaga !
masin arendas endale 70cc alla nüüd ketrab tagale ikka küllalt , vajab veel timmimist aga hetkel pole kütte raha kui seda nutsu laekub siis ma arvan, et masin liikumas nii nagu vanasti
Re: roheline- CPI Oliver City 50/70cc ÄKKI TE JÄTAKS OMA VAIMUKUSED OMA POSTKATI ??? Te üks targem kui teised võiks siit oma titte inega nahujj naada lennata !
Re: roheline- CPI Oliver City 50/70cc seda pead enda vanaisale ütlema , ma lihtsalt tahan et sa oma lolli iba enam ei ajaks , mis ma valesti tegin ? :O