roller teeb pöö

Discussion in 'Help!' started by evvuu, Apr 17, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    asi saab ju liiga palju õhku , kui käe filtri ette paned ja ss toimib , arvatavasti sul lisaõhk vms , kui sul koonukas on , ss pane stock filter ja vaata mida masin ss teeeb :) (srry ei lugenud eelnevalt , niiet ärge kallale tulge kui juba jutt oli sellest)

2. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Tundub ,et järjekordselt ei mõista rahvas kruvide põhimõtet rolleril.Kui sul roller konkreetselt kinni poob siis ei aita mite ühegi kruvi keeramine ei väljapoole ega sissepoole.Segukruvi on karpal selleks ,et sa saaksid masina korralikult kohapeal käima timmida.Kiirendust ning tippkiirust mõjutavad juba nõela aste ning düüsi suurus.

3. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    :eek: See on üks asjalikemaid poste siin foorumis üle pika aja. Pole mitte kui midagi sellele jutule lisada.

4. B2ng

B2ng New Member

216
    0
    0
    Mul oli sama asi, aga kui õhukruvi kinni täiesti keerasin siis sai korralikult sõita. Mul endal muidu stock õhukfilter.

5. evvuu

evvuu New Member

241
    0
    0
    nonii, sain vist teada mis viga on. Nimelt tõmbab vooliku vaakumisse ning siis ei jõua piisavalt kütet karpasse joosta, kui tõmban bena filtri tagant vooliku küljest siis on näha, et kõik voolikus olev bensiin jookseb ilusti karpasse. Proovisin ka ilma paagi korgita sõita, et vaakumisse ei tõmbaks, aga sellest polnud eriti kasu.
    Kellelgil ideid kuidas vaakumisse ei tõmbaks??

6. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    suht keeruline jutt, bena filter umbes vms, sain mina aru su jutust? :D

7. evvuu

evvuu New Member

241
    0
    0
    ei ütleks et bena filter umbes D: lihtsalt nagu tekib vaakum bena paaki ja siis bensiin ei jookse korralikult peale, aga võtsin bena korgi maha, aga siis oli ikka sama jama.

8. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    tekib vaakum bena paaki? midavttu :D benakraanist tuleb kaks voolikut, vaakum ja bena, võta mõlemad lahti, bena suuna endale pükste peale ja siis ime teisest, vaata kas tuleb täiesti laitmatult bensiini peale, kui ei siis on paagis prahti,sitta, filter umbes, midagi seal igastahes, kui töötab siis pole viga seal.

9. evvuu

evvuu New Member

241
    0
    0
    pükste peale päris ei hakka laskma bena :D Nii tuleb bena, olen proovind, ma üritan video teha, siis saad paremini aru.

10. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    noh, siis on paak korras ja see süsteem seal, siis on vaakum ptsis miskipärast, komp liiga väike v karpa umbes, kuskil see kanal kust vaakumit imeb, vaata puhu see ilusti läbi voolikuga vaata kas saad, poldid asjad keera ilusti üle,sest siis ei tekita piisavalt imemist, seda saad nii proovida, et imed karpa ilusti pena täis, bena vooliku paned karpasse ja vaakumit imed tükk aega, siis võtad bena vooliku välja, ja vaakumi paned karpasse, lööd rollu käima, paned harkjala peale vms, võta pöörded üles vaata kas koguaeg tuleb bena ilusti peale, kui tuleb on sealtpoolt korras.

11. evvuu

evvuu New Member

241
    0
    0
    ei saanud täpselt aru mida sa mõtlesid.

Tegin video kah: http://youtu.be/58coSJFrrcU see tehtud kohe peale seisma jäämist, paagi kork oli pool lahti nagu näha ja kui sealt filtri tagant vooliku lahti tõmbasin siis näha et bensiin jookseb ilusti karpasse.

12. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    no karpas on vaakumsiis järelikult, et sisse imes, voolikus õhumulle polnud, sul kõik korras järelikult sellega, niiet viga millegis muus pigem...

13. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Karpas ei pea vaakumit olema, piisab et ujukinõel alla vajub ning bensiin vajub gravitatsioonimõjul sisse.

14. evvuu

evvuu New Member

241
    0
    0
    Viga leitud!

15. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Väga informatiivne. Kas nii suur saladus, mida avalikustada ei saa?

16. evvuu

evvuu New Member

241
    0
    0
    Ei ole saladus. Ma ei tea küll selle nime, aga ujuki ''nõel'' vms mis laseb bensiini läbi, too oli mul valesti paigaldatud ning seetõttu jamas ka nii. Sõber leidis selle vea, ise poleks selle pealegi tulnudki, et tolles on viga.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte