no eks need kes endurot omavad/kasutavad siis need ka pooldavad rohkem endurot ilmselt.. Aga no linnasõitudeks sobib roller superhästi aga kui vähe kehvemaid teid tahad sõita siis enduroga vähe lõbusam asi.
Oman nii roller tüüpi mopeedi, mini tüüpi mopeedi ja enduuro tüüpi mopeedi. Neist PARIM on raudselt enduurotüüpi. Siin ei ole mõtet üldse vaieldagi, et roller parem. See rolleri piske praktilisus panipaiga näol ei kaalu üles enduurorõõmusid. Ka viimasele võid teisaldatava tagakohvri paigaldada.
maitea mulle meeldib ikka vene riga ülekõige, krt sõidavad 50+ aastat ja värki, mitte nagu need 50cc käikudega masinad, kui 10000 ees siis pm elektri spidol tuleb ette ´GAME OVER´ ja vaheta käigukast välja või on raam ära roostetanud. Maitea ärge maha lööge aga roller on ikkagi etem kui need perssssenikkkujatest pit bikegid vms. Oih unustasin mainida, et see mu arvamus köigest.
Puht sõidumõnu poolest on käikudega ja mootorratta raamil aparaat ikka mõnusam, isegi 50cc. Roller samas on kõige mugavam ja praktilisem masin, kui rääkida lühikestest sõitudest või lihtsalt linna sõitmisest. Enduro ja rolleri võrdlemine on tegelt suht pointless, sest tegu on täitsa kahe erineva masinaga. Kui võrrelda neid konkreetse tausta najal siis oleks point ehk. Räägime suvel metsasrajal või üle heinamaa tripimisest. Räägime linnas foori alt foori alla tripimisest. Siis hakkab asi ilmet võtma. Mõlemad võiks olla . . .
:lol: haige idikas oled ikka, endal võrri pole, siis kade teiste peale ja muudkui teeb kõiki ja kõike maha :lol:
Kibestunud tatikas on,kahju hakkab sellistest. Igapäev passib rk-s,elu pole,vahib rolle ja kurdab,et tahaks ka.
ei tea, minul tema vastu midagi pole ausalt öeldes vahest on ikka kuradi naljakas vaadata kui närvi inimesed lähevad
ulme vaidluseks ära läind juu-.- igaüks on omal meelel, tõesti roller ja ents on kaks väga erinevat asja, üks on mõeldud põllul ja kruusateel, no muidugi ka tänaval sõiduks ja teine on linnasõiduks, (minuarvamus siit poolt kuna ise tripin pikka maad, sõidan enduroga, aga no see ka aind minu arvamus ) ei ole ju vaja sellepärast kohe vaielda a btw pitbikest ära hakka üldse rääkimagi, pisike junn sõites põlved vastu lõuga Olge meheks!
Pitbikest pole mõtet rääkidagi, kui soovitakse liikluses liigelda. Aga supermoto on vast kõige universaalsem valik. Kui palju tuleb kruusateel ja metsarajal sõitmist ette siis oleks enduuro hea valik. +Kui kunagi plaanis suuremale rattale üle minna siis on juba mingisugune kogemus olemas. Rollerit niisama sõitmiseks ei ostaks enam ausalt õeldes, vb poes piima järgi käimiseks(lühikesi otsi). Aga maitsed ja arusaamad erinevad, sõitke millega tahes ja millega omale meeldib.
Paratamatu on see et enduurode ja supermotode hinnad alati kõrgemad kui rolleritel, mul lihtsalt rahakott ei võimalda (italjeti sain siga odavalt) Nüüd muidugi auto peale üle, aga rolli jätaks hea meelega alles, hea suvel vahest tiiru teha ja veits näppida teist