No türa küll! Hui nad sul plastkärakatest kallimad on. Kas saad 26k vana raha eest KORRALIKU plastmassist rollerikänaka kätte? Hui saad! Igati tegija ja kordades rollerist parema enuuroka aga saad. http://derbi.piaggio.ee/offroad/show/2
:lol: ma rääkisin kasutatud masinatest, sa võid jah oma m*nni müüa et selline endale kunagi saada :lol: ja noh, 26k eest saab ikka si*aks hea pilli kätte
no ma vaatan seal kusagil 10 ja 13 k vahel, pole eriti nagu häid suure ratalisi aga rollereid si''a kanti lihtsalt sa mine ja osta nüüd see ap endale järelmaksuga ja ole õnnelik
Kas alati on vaja osta tutikas tsikkel? olen näind mitu venda kes müüvad derbi sendat, SUPER 50cc enduro. ja hind oli 7-12k.
Lauri, ma ei ütleks et sa enda italjeti sigaodavalt said sest 13k krooniga ei suuda sa seda ealeski maha müüa, parimal juhul 5-6k :roll: Ja auto peale sa ka üle ei lähe kuna lube ei ole sul ju. Niiet ära pane tarka :lol: Aga teemasse: Kui oleks olemas ka manuaalkk. rollereid, siis need oleksid ideaalsed minu meelest. Juhitavuselt ei saaks kunagi endurokale vastu kuid vähemalt saaks vastavalt vajadusele alati kasutada õiget käiku ja ei piniseks lihtsalt foori tagant minema. Muide rolleriga on jalgadel palju soojem ka sõiduajal, kui need gondli taga ilusti peidus on ja sul on võimalus pikal sõidul enda sõiduasendit muuta ( vajadusel jalgu puhata ) Endurokal hoiad enda jalgu vaid ühe koha peal.
ei hoia sa midagi jalgu ühe koha peal. Suutsin sõita poollinna rätsepa istes sendaga maha 8) :lol: aga rolleri plussideks kindlasti panipaik. muidu üsna idiootne vaidlus siin, need 2 asja on tegelt täiesti erinevad ju.
selles on sul jah õigus, vaielda 2 erineva asja pärast, ega ju maitse üle ei vaielda ( vaid kakeldakse ) igatahes mõlemal asjal plussid ja miinused , ja äki moderaator paneb selle teema lukku kuna siit vist enam asja ei saa .
imo 50cc pole vahet millega sa sõidad, sama jõuetu kusi on ju ikkagi. ise võtaks reissingvõrri, siis vähemalt erineb teistest.
Jällegi kus sõidad, kui meeldib offroadida siis variaatori ja käigukasti vahe tuleb välja, isegi 50cc puhul. Manuaalne käigukast ja sidur on täitsa öö/päev võrreldes variaatoriga. Ja mitte, et jõudu poleks vaid hoopis jõudu ei saa kontrollida õieti, sõitnud erinevate masinatega pole eriti vahet, metsa ikka roluga ei läheks.
no algajale kahe kännu vahelkinni istumiseks sobib ka jalgratas eks, aga kui paar nädalat on proovitud siis 50cc on täiesti ajuvaba.
Minusilmis on 50nene suuremate ratstega tsikkel vaid reklaam või mudelversjoon selle sama ratta suuremale vennale, nii nad umbes on ka. 8)