endal ka plaan järgmine aasta teha a1 ja b kat. aind ei tea kas silmad lubavad... roller lahe vidin, kuigi chopperit tahaks
huvi keskmine, eks roller seni kuni auto tuleb, aga muidu mulle sit*** meeldib rolleriga sõita, eriti sul kui soe ilm.
mul on viimasel ajal ainult huvi rollerite vastu aga jah vaikselt hakkab kaduma... samamoodi nagu oli kunagi võrride ja mopeedidega 8) nüüd hakkab vaikselt juba auto huvi tulema.
suurt ei olegi, rohkem nagu sõiduriist aga rollerid on suht head asjad ikkagi väiksemad kulutused jne.
minul on rolleriga nii et ma pean koguaeg midagi nokkima tema kallal et midagi saaks ainult paremaks või ilusamaks ma ei viitsi käed rüppes istuda
Huvi täiesti puudub, või tiba-tillukene huvi on, kuid rollerit omale ei osta, sest need näevad välja nagu lendavad taburetid ja teevad koledat pinina häält kah (ärge näkku lööge) Aga jah, rohkem huvitavad mingid sellised masinad, millel on käigud ja ei näe nii tobedad välja
mai tea rolleriga hea ringi täristada Hea nillida Endal kodus valmimas auto ka vana Triumf aastast 80 :d Sportauto nagu ikka suht pull masin tuleb Endal väiksest peale masinad meeldind väiksena lasin krossigaga ringi jne Eelmine suvi ehitasime isaga Aastast 1860 motika kokku ainulaadne pill ega jah rolleri peaks ära tuunima lahedam sõita siis esi rattal sõit juba vaikselt tuleb taga rattal ei saa kuna mootor ei kannata
Suvel roller ikka asendamatu ja mõistlik... eriti kui ta veel liigub hästi, talvel muidugi auto :wink: Üldiselt roller on vinge asi