sõitsin isegi talv läbi rolleriga tööle aga tulev talv plaanis auto osta.aga rolleri vastu on suur huvi ja rolleri jätan kindlalt alles
Algul ei pakkund huvi, kuna olid tsiklid, võrrid, krossikad, auto, aga sain ka omale Rolleri ja alati peab majas nüüd olema kas või 1 roller! 8)
Roller mulle puhtalt hobisöiduk, mida ehitada ja nokkida. Viimasel ajal olen olnud selline üle-iga-kolme-pühapäeva söitja ning ainult ilusa ilmaga. Ostan auto, maja, tsikli, naise, koera jne aga roller on koguaeg olemas. Hea odav kiire-masina-ehitamise hobi.
Roller on mulle rohkem kui sõiduk Ilma selleta ma ei saaks, kui auto-ga jne hakkan sõitma siis roller jääb kindlasti alles :wink:
rolleriga sõidan sellepärast et 125 veel ei ole ja kui ma saan 125 se siis ma usun et sõidaks vahest rolleriga edasi(tagarattal sõitmise mõnu ikka ülekõige) vähemalt niikaua kui 125 sega tagal sõidu ära õpin :roll: :wink:
Roller on asendamatu, ei pea bussis loksuma kusehaisus, hea parkida linnas jne. Muidugi sõidaks mingi võimsama masinaga, aga noo ei hakka nüüd nii hullult ka seadust rikkuma
Roller kuidagi tõmbab. Muud kaherattalised ei tõmba peaaegu et üldse, aga rollerites lihtsalt on midagi. Kui auto ostan, jääb samuti roller samuti alles ilmselt.
Endal ka roller suht bike asendus. Ilma saaks, aga ei taha Kevadel hakkan lube tegema. Pms kui küllalt raha oleks jätaks ikkagi rolleri ka alles..
Rolleriga võin sõita, mingit 125cc bike küll eitahaks, rääkimatta 50cc. okei, ainuke bike vbl derbi gp1, sest too on ainuke, mis on 125ctest biagi moodi. ( jah ei ole vaja kommentaaaaaare rs-i kohta ). Ja, nüüd rolleriga suht viimane aasta,aga tehnilist olukorda hoian ikka nii hea, kui saan( see talv ntx apsull, kõik õlid uued , siis laagrid, rõngad, rihmad kõik vjapsee, rullid ,süsteem stabilnõ). ja, kui auto ära saab, siis enam rollerit ei taha,ega bike,ega midagi muud. 3+ aastat rollerist piisas.
Roller selline lahe asi hetkel, kuna väheke lihtsam mootor ja üldsegi ehitus, et selle korralikult selfeks õppi ja kui vanust kh juba nii 18 siis auto peale üle ma pakun. Aga rolleri jätan kah omale, nautimiseks