Kunagi suvel sai soetatud 1 mene roller milega sai sõidu rõõmu tunda.Siis hakkas tuunimine ja muu värk ,nüütseks juba Supermoto ning sõidu isu suur.Kuigi mu esimene roller(sr) siiani meeles ning nüüd varsti saabub ta taas. Loodan,lõpetada ka sriga. Auto plaanid pole ni suured kuna auto jääb moto hobiks mitte sõidu vahendiks.
Nii auto kui ka rolli vastu huvi. Kui auto olemas, siis tegelen ikkka rolleritega ka edasi. Hea poes käia ja kui majanduskriis on.
rolleri vastu suht suur huvi tglt + hea hobi ( tuunimine jne ) , ja hetkel käin autokoolis 2010a. suvel hakkan autoga sõitma , aga millegi pärast arvan et suvel sõidan rollega ikka rohkem ,
Rolleriga on see asi hea ,et suht vabadus on . Aga mingi tuunimise huvi vms suhteliselt puudub.Mida originilaasem,seda parem Suht tahaks autot juba
Huvi on , kuid ei taha ka enam rolluga ringi põristada... vanus karjub auto või siis äärmisel juhul käikudega bike poole
Mulle meeldib ka rolleriga sõita,kuid auto oleks etem,mitte eurooplane vaid AMEERIKLANE vot nendega hää ringi lasta mis tuuningusse puutub siis rohkem huvi mootori poole pealt mitte välimuse
kunagi oli huvi väga suur, nüüd hakkab ära kaduma jubavaikselt, sest sai vahepeal autoga ringi sõidetud ja nüüd ootan, et see aasta kiirelt mööda läheks
endal huvi on aga noh selle auto vastu küll nüüd mai tea mis huvi ei ole noh talvel siis küll võib sõita janii aga kui hooaeg on siis ikka rolleriga etem
Huvi on, aga rohkem huvitab rohkem siuke remontimine jne 8) muidu ootan ikka autot, aga vahepeal ikka rolleriga ka mõnus sõita.
jep enamustel nii ongi , mul roller seisab garaasis, ootab , et gaasitross lühemaks teha, aga lihtsalt ei viitsi kokku panna assja :roll: .
Sama siin, moppil vaja plokk kokku laduda ja hääli anda, hekel muidugi tööl käimine röövib mõnuga aega, ning vn üld juhul ikka sattun auto kapoti aluse tuunimise poole 8) , kuid niikui auto timmis läheb moppi kokku panemise peale üle ja siis sellega paarutama, ammu pole sõitnud ja sõidu isu suht suur