No roheline näitab selgelt ära et mingi räige rookie ja võhik ja alla arvestust mootoriga sõidab, jumalast hea! Ei pea ootama millal ette keerab ja kiirendama hakkab, võib kohe vaikselt mööda ära minna enne kui ninaees käna paneb ja taga sõitja talle otsa kupatab!
Politseil kah mugav, üle 45 ronib, teab kohe vahele võtta. Kiirenduse kohapealt on nii ja naa, tuunitud pill pigem läheb autol eest alguses ära, stockist aga vänta mööda.
Tagaratta kõrvale, püstises asendis jääks minuarust kõige normaalsem. Ma olen ka näinud, aga kas see seadusega ka kooskõlas?
sa võid ükskõik kuida panna, seadusega peab päeval saama lugeda seda 45m kauguselt ja pimedas 25m kauguselt.. nii sain mina aru
noomaitea, ma arvele võtan siis lasen emal seljapeale numri õmmelda. ei ole mingit muret selle nr m2rgiga
ja järjekordselt oled sa valesse foorumisse sattund. 2) registreerimismärk peab olema loetav hajutatud päevavalguse korral vähemalt 40 m kauguselt ja pimeda ajal, nõuetekohase registreerimismärgi valgustusega, vähemalt 25 m kauguselt; https://www.riigiteataja.ee/aktilisa/11 ... _lisa1.pdf E: ole õnnelik, 1 viga siiski oli
Miks vales foorumis? Mille järgi sa seda võtad? Kuskohast sa ühe veaga eksisid? Misajast võib sul registreerimismärk ükskõik mispidi ja kuidas küljes olla? Sooda peast oled või?
no aga otsi üles koht, kus on see kirjas kuidaspidi see võib olla, siis saan ma ka targemaks no tagurpidi ja ei või olla, aga küljega?
Seaduses pole paljusid asju kirjas onju. Ei saa ju kõiki asju sõna sõnalt välja kirjutama hakata, sest enamustel inimestel on ikka endal mõistust niipalju, et ise aru saada mida võib ja mida mitte. Sina aga just selline, kellel poleks üldse liiklusesse asja, kuna mõistust vajaka.