Mootori poole pealt ei kontrolli nad midagi. Võtsin ise rakveres arvele vaadati rehvi mõõte,raami koodi ja rohkem erilist midagi.
....Kuigi esmasel registreerimisel on ARK mopeedi tehnoseisundist huvitatud, pole hilisem tehnoülevaatus kohustuslik...... Kuidas siis pole?
' Kuna see oli ju ammu teada tra, aga lihtsalt keegi ei viitsi kontrollida kui siis mõni üksis, enamasti ikka vaatvad VIN koodi natuke istuvad arvuti taga siis vaatab siit sealt ja tahab näha kas tuled töötavad rohkem midagit polegi vist.
Kes kurat seda ütles, et 16+ saab arvele võtta aga ma käisin esmaspäeval ning ei saanud (ise olen 17) ja öeldi, et peab vanem kaasas olema (ema/isa) :-x
Naabri Maali ütles Mõtele peaga ka vahelduseks, alakas ei saa selliseid tehinguid teha. Pangast laenu ei taha küsima minna? Tead mis vanus peab olema, mil poest suitsu ja viina saad osta?
Noo siin paljud rääkisid et 16+ saab arvele võtta rolleri... Mis see suitsu ja viina ostmine siia puutub ja veel enam pangast laenu võtmine?
võtsin põlvas.... registreerimine läks maksma 16 euri +teenustasu 0,19 senti ehk ss kõik kokku 16,19€ :roll:
vaadati vinkoodi ,rehvi kõrgust,rehvi laiust ja tolli ning kiirus/koormusindexit ....isegi ei mõõdetud rollerit 8)
see on see täht mis asub sellise numbri taga 130/60 13" peale seda numbrit on mingi täht mis näitab seda ,et kas sa tohid sellise koormusega masinale sellist rehvi alla panna 8)
ma ei teagi,pole endal vaadanud,aga ära selle tähe pärast muretse,peaasi,et sa sinna kohale kärurehviga ei sõida :lol:
Einoo ,mul muud polegi viga rolleril ,aind et vasakpoolsel nupukonsoolil pole signaalinuppu , sellega saab ära arvele we?