Rolleri ja Volvo kokkupõrkes sai surma noor rollerijuht

Discussion in 'Jutud' started by barky, Juuli 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

osta võid,aga kiirust ei tohi liiga suureks ajada-muidu võib ka sinuga sama juhtuda:(

2. machine

machine Member

228
    0
    16
    Kaastunne lähedastele !!!

3. markk

markk New Member

98
    0
    0
    Kaastunne lähedastele .

4. kalew

kalew New Member

27
    0
    0
    R.I.P

Kaastunde avaldused perele.

Loodan, et inimesed võtavad õppust, ärge kihutage linnas. Mõelge ikka peaga ja jälgige liiklust, sest 2 rattaline ei kaitse teid.

5. saloon

saloon New Member

2
    0
    0
  6. lumekaru

lumekaru New Member

143
    0
    0
    Kas see tüdruk oli tal lihtsalt sõber ? Eriti jõhker kui neil oli mingi suhe.

7. coolprangel

coolprangel New Member

59
    0
    0
    jah ta oli ta sõbranna

8. needmoney

needmoney New Member

82
    0
    0
    üldse läheb mulle täiega hinge kui selline asi juhtub, puhka rahus kamraad!! :|

9. WaoX

WaoX Member

59
    1
    6
    Ega see midagi päästnud oleks, kui ta oleks täpselt 50km/h sõitnud. Võimalik, et sõitiski.
    Ega sa ei jää ju seisma enne ristmiku, kui roheline tuli on.

Igatahes väga kahju! :|

10. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    PUHKA RAHUS

11. Trojan

Trojan New Member

103
    0
    0
    Tegelt , see ikka väga julm . Kui ma linnas sõidan ja roheline tuli on , ma ei keera oma pead isegi mitte cm , et vaadata kas keegi tuleb vms sest mul ju täielik õigus. Volvojuhile tuleks korralik karistus kasuks .

Haige mis toimub .

12. ERN

ERN New Member

268
    0
    0

Sellisel juhul oled sa ise üks lollakas kel tuleks load ära võtta juhul kui sul on need, Mitte ükski täie aruga inimene ei sõida ristmikule välja veendumatta oma eesõiduses

13. Trojan

Trojan New Member

103
    0
    0
    Kuule kui sa sõidad linnas rahulikult 60km/h . Ees on ristmik roheline särab sa lähed ju kolonnis sealt üle .
    Üksgi inimene ei vaata rohelise tule süttides ennem paremale ja vasakule kui stardib .

14. ERN

ERN New Member

268
    0
    0
    Ma panen su juttu kuskile HALL OF FAIL ülesse,kas sa ajad lihtsalt lolli iba või oledki siuke,

15. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ses suhtes et kui sul roheline, siis natuke ikka vaatad kõrvale ka, et mis seal tommib, aga samas kui roheline on siis sa ei jää ala seisma ristmikul ja ei hakka uurima kas keegi tuleb, aga see et natuke kõrvale ka piilud ristmikut ületades, see peaks ju juba harjumus olema.

Piiis .

16. Trojan

Trojan New Member

103
    0
    0
    Poiss mõtle ise nüüd natuke kui sa sõidad autoga kolonnis 60km/h.Ees on valgusfoor kus põleb roheline , kas kolonn võtab hoogumaha ? Kas sa vaatad pinksalt paremale ja vasakule kui sa seda ületad ? Silm võib-olla tõesti käib üle , kuid mitte midagi enamat .
    Ma ei tea kuidas sinuga need lood on aga proovi vähe julgemalt sõita muidu oled sina see kes hakkab liikust ohustama kui sa iga rohelise all pinksalt pidurdad ja ringi vaatad .

Päikest .Rico.

17. newarvuti

newarvuti Member

106
    0
    16
    Kiirelt ühele poole ja teisele poole ei ole ju raske vaadata, iial ei tea, millal mõni lollakas paneb punasega üle.

18. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    Ise linnas raudselt kiikan ikka vasakule ja paremale ristmike ületamisel ja ka kiirust võtan veidi alla. Igasugu hulle on liikluses ringi sõitmas tõepoolest.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte