Approx pani ikka täiega ära, selles mai kahtlegi. Ütled, et rolleriga saab vähemalt oma tüdruku koju ära viia, lenksu peale ei pea võtma vähemalt. Siis vaja kuskil linnas ära käia üksi ei viitsi kutsud sõbra näiteks seljakotiks, ja ei pea väntama, kui veloga minna siis olen kindel vastab sulle: päris viitsingi...
Vot tänan! Lähen homme siis sellisele iludusele järele- täiesti stock, nii kui saan kohe piirajad maha ja pedemajakas kah.
5700 kuid keegi seal sellega proovitripil matsu pand. Lenksupealne kondel ja esikondel praktiliselt ribadeks. Vasak heebel ka piiksus
AA ma tean seda! See on tartus seal annelinnas seal auto ajjas? kus on mingi puust maja nagu. Seal oli jah üks punane paggio mille mul klassivend 7500 eeku eest ära ostis ja siis oli see mis sina tahad osta. Seal oli jh 5700 ees aga see spido kaitse või see on katki :|
Onestepile krt mul kah masekas oleks homme helistanud vaatama läinud ja ära ostnud nüüd enam selle rahaeest buustrit ei leia
lol . sa pead harjutama käike vahetama? Imo, okei, vbl hoolduskulud on odavamad( piduriklotsid, rihm jne), aga tuunimine on küll kallim, ja mitte vähe . ja tglt pole see hoolduskulu ka nii väga kallis autol. ülteme ntx, vw . cmoon. 5,5k eest sai ikka nii palju uut stuffi,et paha hakkab.( päris nii pole,aga peaaegu. uued rihmad, uued küünlajuhtmed, õli, esisillas väga palju uusi asju jne) audi, bmw, mb-ga tips teine asi. Oleneb rollerist, kõik küll vähem bena ei võta, kui autod. aga okei . veits naljakas tundus mõni asi. seda,et võrrr on selle hea,et saad ise liiguta, ei pea ootama mingeid busse,ega jooksma vanemate perse ttaga. nii ütlegi.kui su ema, või maitea kes sellest aru ei saa, on ta veits kahtlane.
Näita mulle stock rollerit mis võtab rohkem bensiini kui auto. Tuunimisest ei olnud mitte kuskil juttu, rollerit ei pea tuunima.
Oleneb kuidas litsuda, kui ma punn p6hjas andsin siis oli jah kohe paak tygi aga kui lased sujuvalt ringi saab pikalt s6ita, aga okk! Ütled, et nahhui sai aita neid, ja hakkad sitemalt 6ppima kui ei saa, Ma näitasin eelviimase veerandi lõpus isale tunnistust ja siis isa küsis, et milline see roller oligi, ma kohe vaatasin et poh, näitan sr50r-i ja oligi et tuli motoexotika ja sealt ostsin.
irw, sa oled siis vjapsee paps enda kodus ju. pigem on ikka vastupidi, aga ma ka ei hakka siin "issit" mängima. rohkem ot-d ka ei korralda .
no kui te ütlete et aprilia võtab palju bena, siis võtke teadmiseks et porsche cayenne 4.8 võtab täisgaasiga sõites 80l/100km samas kui aprilia sr50r võtab täisgaasiga sõites 5-7l
see eelmine fakt on tõsi, aga stock aprilia sr50r kh ei võta 5 liitrit/100, vähemalt siis ei võta, kui sa pole piirajaid näppinud ehk seda ei tohikski teha.
Rolleriga jõuab kiiremini vajalikku sihtpunkti Parem poes käia. (Kui piima vms vaja on) Sõidumugavus.
Ärge lukku pange veel te võiks koostada ka listi nagu *10 põhjust miks mitte osta 4 takti hiina roller. *10 põhjust osta korralik kvaliteet roller. Näitasin seda eelmise lehekülje teksti isale ja ta ütles et roller on roller ja sõidab küll