Rollerid arvele seadus! Arutelu

Discussion in 'Jutud' started by FFB, Jun 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -hain

-hain New Member

253
    0
    0
    Minuarust on ikka nii et see kes juba 16 enne seaduse jõustumist on, nendele see enam ei kehti vms, nemad võivad ikka sõita, aga kes nt 15 on siis nendel peavad juba load olema vms.
    või sain ma midagi valesti aru?

2. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    sorry dude aga sinu oletamisest on jõle vähe kasu!

3. -hain

-hain New Member

253
    0
    0
    youyou dude sorry aga siin on siiski Arutelu

4. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    Kehtiv seadus:• 14–15-aastasel mopeedijuhil peab olema juhiluba, kui oled 16 täis, luba vaja pole.

Uus seadus:• Mopeedi ja pisimopeediga võib sõita alates 14. eluaastast.

• Juhiloa nõude üle arutletakse, see on mopeedi ja pisimopeedi puhul sama. Esialgse versiooni kohaselt peab 14–16-aastastel olema mopeediluba ning vanematel ükskõik millise muu sõiduki juhtimisõigus. Nüüd kaalutakse, et vanemad isikud võiksid rolleriga sõita ka ilma loata. Lahtine on, kas tõmmata piir 16. või 18. eluaasta peale.

MINA OLEN POOLT ET KUNI 18 AASTANI VAJA LUBE, SEST KÕIGIL EI TULE KATUS PEAKOHALE 16NENDAKS ELUAASTAKS :D

Liikluskorraldus total null

5. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Seda ma olen märganud jah, üks tutav on päris hea mitu korda napilt pääsenud, nii reka kui ka auto alt, ja siis pärast küsid et miks nii tegid siis ütleb et "ah ma ei mäleta" või et "mul polnud meeles et mul pea tee ei olnud" :eek: , endal isegi mopi load olemas, juhtub

Aga eks mopid arvele peab ikka võtma, oled 18 või ei, see just jama ongi

6. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    toetugem faktidele, sisi on arutelul ka mõtet. niisama oletada ja arvata võib õllelauas.

7. -hain

-hain New Member

253
    0
    0
    õllelaud või RK, sama?
    tegelt ma ei viitsi ausalt, peace.

8. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Mis põdeda selle arvele võtmise pärast?
    500 kokku ehk või siis 1000 koos kindlustusega... no ja sõidate samamoodi ringi nagu kõik see aeg sõitnud olete
    pohhh ju

9. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    irw ma olen 16+ ja ei pea kiivrit kandma:D?

10. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    enda asi kas kannad võimitte :D

A kust seda järeldad, et ei pea?

11. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    seadus võeti vastu , 2011 aastast peavad olema rollerid arvel :p

12. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16
    ja rollerid mis on ostetud enne seaduse jõustumist hiljemalt 1.jaanuar 2012

13. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    2012 pmst võimatu siis on maailma lõpp :roll:

14. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    sa päriselt ka usud seda kaamli ila mida mingid debiilikutest tähearmastajad ja wannabe selgeltnägijad räägivad?!?

15. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    mudugi ei usu aga selline just lichalt irmutab inimesi suht kettase k2ivad sellised selgetnägijad:D

16. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    suht offtopic aga ma tahaks näha mitu korda nad FEILIVAD oma maailmalõppudega :D

17. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    mai usu et sa seda näed.

18. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    kuni maailma lõpuni feilivad. nii pede ei saa olla et tuled jahakkad ennustama millal on järgmine suur pauk.

19. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    mine arene kuskil:D
    kui sinul on kindlutus, tähendab see seda, et kui sina jääd süüdi, siis maksab sinu kindlustus teise osapoole sõiduki kinni ja sina võid sellepeale aind mnni imeda ja mingit raha ei saa.
    praegu on nii, et kui sina oled kannatanud pool, siis makstakse sinu rollu ikka kinni ju.
    kaskokindlustus on selline, et maskab ka sinu auto(rollu) kinni, kui isegi sina süüdi oled, või paned ise kraavi vms, aga see teema on ikka suht kallis ja ma ei viitsi praegu papsi käest küsima ka hakata, kuipalju see kuus maksab, aga ei taha eriti uskuda, et mopeedidele kaskot saab tellida.

20. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    ma usun et saab küll mopole kaskot aga selle aastane maksumus selle foorumi liikmetele ületaks mingi suvalise aeroksi või erri hinna, kuna riskikoefitsent on kõrge nagu kuivati torn.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte