Re: Rolleriga rajale! sõidutehnika on vägev. Aga zip on ikka top1 valik, on see tõesti siis niipalju parem kõigest muust?
Re: Rolleriga rajale! Video panin üles selleks,et motiveerida uusi huvilisi võidusõiduga tegelema. Kas Zip on kõigest muust niipalju parem hetkel öelda ei oska, tuleb kevad saame teada.
Re: Rolleriga rajale! Kas on kedagi foorumist kellel on 2013 hooajal palaanis liituda võidusõidu seltkonnaga?
Re: Rolleriga rajale! Midagi kindlalt veel paigas pole, kuid plaanis pole, camexi kaidoga rääkisin ka, otsivad ka uut sõitjat, mingiaeg koguvad kokku ja siis hakatakse proovima.. Kevadel hakkan '' Joosep Laiksoo '' sõidab supermotot tema käe all harjutama kindlasti, eks näis mis välja kukub.
Re: Rolleriga rajale! Sai siis räägitud temaga, ja saan nn tema telgi alla.. Teisip lähevad nad supermoto komitee koosolekule ja tahavad ise ka korraldada võistluse nemad eesotsas Igaljuhul hakkan harjutama kohe kui lumi sulanud
Re: Rolleriga rajale! Hetkel käib arutelu selle aasta tehniliste tingimuste üle ja üheks muudatuseks oleks,et lubada kasutada Standard 50 klassis Sport 50 malm silindreid. Mis RK rahvas sellest arvab?
Re: Rolleriga rajale! Kahe otsaga asi. Kui lastakse kasutada sport 50 malmsilindreid, pole stock silindritega sõitjatel enam erilist võimalust. Kui aga lubada viilimine, tuleb mängu hind(iga mees kohe perfektset tööd ei oska teha, seega tuleb silindreid varuda või maksta kellelegi töö eest). Oleks asi minu otsustada, keelustaks mõlemad ära - Standard 50 klass siiski mõeldud enam-vähem stock masinatega odavalt sõitmiseks.
Re: Rolleriga rajale! Mina ei pooldaks seda, siis ei oleks üldse sellel standardklassil mõtet, stockiga on raske läbi lüüa ja paljud võidusõiduhuvilised ei saaks vast seda lubada, kes just sõidavadki stock-klassi väikeste kulude pärast. Konkurentsivõimeline stockiga on päris raske nii olla. Ega see rajatehnika ka kõike paika pane. Jäägu kõik nii nagu ta on
Re: Rolleriga rajale! Stock jäägu stockiks, on üks klass mida saab nö linnavurle tulla ja sõita, mingite konkurentsi võimalustega vähemalt. Mina pooldan ikka stock silkut, midagi võimsamat tahad siis on sport70 klass ja teiseks, et mingi klass püsiks odav, mina küll ei jõuaks oma rahakoti pealt konkurentsivõimelist sport 70 klassi masinat ehitada.
Re: Rolleriga rajale! Mina pooldan samuti stock silindrit selles klassis, sest muidu poleks see klass enam Standard 50 vaid Sport 50. Nädala või hilemalt kahe pärast peaksid tehnilised tingimused paika saama,siis saab hooajaks masinat ettevalmistama hakata. Ootaks muidugi uusi huvilisi kes viitsiksid võidusõiduga tegeleda, hetkel on võistlusklassides read üsna hõredad, niiet mõelge. Kui kellegil mingit abi peaks vaja olema siis võib alati minupoole pöörduda.
Re: Rolleriga rajale! Tallinnas saaks Stenolingi bussi ka mõne masina mahutada kui võistlustele minek. Võite ühendust võtta kui soovi. Ise sõidan hiina 4 taktilisega ja võin öelda, et isegi see on lõbus. Ega ta mingi metsik adrenaliini laks ei ole, aga seltskond on hea ja nalja saab kõvasti Kulud ei ole väga suured usun, et kui emadele isadele õieti serveerida siis on kõik nõus. Ikkagi soovite tegeleda spordi alaga 8) , milline vanem siis ei sooviks, et laps rohkem spordiga tegeleks.
Re: Rolleriga rajale! Tervisi! Jah, rolleri võidusõit on tõesti ka kõige odavam motospordiala, mida nii EMV kui EKV arvestuses peetakse. Isegi Mini MX-l (pitbike-de kross) on hooajalised kulutused tehnika ülalpidamisele tüki kallimad, kuigi võistlusmasinad suht samas hinnaklassis. See omal ära proovitud ja kogemused olemas. Kui ikka tahtmine on võistelda ja eelarve pole kiita, siis saab hea kogemuse ja feelingu just rolleritega võisteldes. Nii et ootame kõik 2013a. hooajaks uusi liitujaid! Võtke julgelt ühendust nendega, kel eelmiste hooaegade kogemused olemas!
Re: Rolleriga rajale! Kas on kuskil olemas koduleht,kus on kirjas tehnilised tingimused,võistlusklassid jms? Kas peab olema mingi litsents,et võistelda?
Re: Rolleriga rajale! Kuna mul üks Beta Ark seisab niisama,siis tekkis mõte,et teeks sellest Sport 70 klassi võistlusrolleri, et aidata mõni noor ja andekas motohuviline rajale. Minupoolt oleks siis pakkuda konkurentsivõimeline roller koos hooldusega, pluss koht Camex Racing tiimis. Päris 100% finaseeringut kahjuks pakkuda ei saa, huvilise kanda jäävad järgmised kulud: Sõiduvarustus ( kiiver,kindad,saapad,kombe,seljakaitse), võistluslitsents, stardimaks ja loomulikult rolleriga seonduvad jooksvad kulud. Nii-siis ootaks asjalkikku huvilist kes sooviks sellise spordialaga tegeleda ja kellel oleks kindel siht ka midagi saavutada. Ps või tel. 53 982 102