Hetkel küll söitmisisu pole. Ootan, kuni vähemalt 10 kraadi sooja on. Siis hakkab vaikselt tekkima söiduisu.
oi kuidas tahaks juba sõida. sain rollu tööle ja proovisin pärnu mnt. tee oli suht puhas. sõpsul on mul väike krossikas. sellega saab lumes ikka nii nalja et hoia ja keela
Hullult tahaks jälle sõita. Aga isu oleks kõigepealt jupid kätte saada ja rolleri ilusaks teha ja siis on ise sõita veel suurem. :lol:
ml sama tahaksin ka mõned jupid kätte saada ja sis palstikud korda ja värvitud jms nipet näpet asjad sis oleks isu 10x suurem kuigi praegu tahaks ka hullukanti sõita... :roll:
Isu on küll suur, aga tjah külm ja kõik kohad lund täis. Ei taha rollerit nende tingimustega välja tuua. Ootab ikka ära kui esimesed mõnusad ilmad tulevad.
Kui väljas külmakäes olen , siis küll sõiduisu peale ei tule.Aga kui toas oled ja väljas päike paistab , siis tuleb küll kevade ja rolleri isu.
Mul on väga hull sõitimisisu , kuna kevadel teen load ka ära saan koguaeg linnas sõita jne .. Siis õhtuti mõtlen sellepeale koguaeg