Praegu tahaks ka nagu rämedalt sõita.. Endal on see jama ,et kevadel on eksamid ja koolidesse rabelemine siis ei sa mingit suuremat trippi ka teha. Ise lähen siis sõitma kui tänavad täiesti kuivad ja mingi 10 kraadi.
mul ka sama lugu mis kahel eelneval postitajal. Ootan sita*s suve, kuid seoses sellega meenuvad eksamid jne. Võtab tuju ära kohe!
Eksamit mai situ, ma situn,et ma eksamit ära ei tee. No, loodame,et see aasta tulevad lihtsad eksamid. Sõitmis isu on.. pole praegu millegagi sõita enam.. =D.
Kui nüüd rolleri allesjäämine garanteeritud siis isu on nagu liigasuur, et kõigepealt tuuning jupid külge panna ja seejärel nagu väg atahaks sõita ja ootan kokkutulekuid kah!
Mis suvest sa siin räägid? Pmst. peaks kuu pärast juba soojad ilmad olema ja saab sõitma hakata... igatahes iga aasta on minu sünnipäevaks lumi läinud ( 9. aprill ).
ütleme kuuke veel ja saab sõitma hakata kui paneme soojalt riide aga jh aprillis eksamid koolidse ja siis veel lõpueksamid ja meie suv kuuke lühem ka mingi juuni lõpu poole vist algab suvevaheaaeg aga sõita tahaks s**ta kanti ootan oma sport sumpat lol
See eest neid 2-te kuud.. tleb korralikult kasutada=D. Juba planeerisime siin ligema rahvaga, peale eksameid kohe ära kuskile telkima.. Mitte lihtsalt.. =D.
ma olen isegi paar korda sõitnud hoovis. algus küll väikse hooga harjutada, hiljem natukene kiiremini tänaval. aga väga vahva lasta rolluga talvel. 8)
No igatahes siin Tallinnas on sulamine ikka väga edukas, kui niimoodi jätkub terve nädal siis ma arvan, et lund enam ei olegi. Varsti saab sõitma hakata