Meloodia jumala hea minuarust ja ega sõnadel ka väga viga pole, aga laulja hääl võiks paremini kuulda olla ja kui selle ninakinni efekti ära saaks, siis oleks päris hea, Mind jäi see laul kummitama ! Edit: Unustasin EDU soovida ja Respekti ka anda sulle, et teha viitsisid.
Nats mixisin lugu ei tea kas on hea aga ok siis http://www.speedyshare.com/310197283.html http://www.speedyshare.com/221630153.html Siin jookseb lugu kiiremini
no täiesti hea ju. isiklikult seda sticka hümni kuuldes ütles mu ema et se laul teeks meist nagu mingid gängsterid. et ei pea ju hirmus tümm olema taga jne. Rolleriklubi hümn ei pea olema räpp. aga doffen- edu sulle ämbriga. väga hästi läheb sul. hellake tanel padarile või kasvõi dynamintile äkki on nõus laulma.
No neid versioone ma oma mp3e ei pane Aga kui seda veel lihvida siis võib sellest midagi head tulla :roll:
:roll: suht- mai tea kahtlased on k6ik , keegi siit eriline Dj pole eks , järelikult peab räpp j22ma ikkagi , sest noo kuulge , kes kuulab seda liccalt laulu ?, no nüüd keegi kindlasti ytleb et tema kuulab aga noo , ma ei kuula igatahes :wink:
Mixid on jubedad , aga su 1 versioon on minuarust küll 10x parem kui see räpp ;D Laulul peab ikka sõnadest ka aru saama , ja no offence nende räpimeestele , mina aru ei saa EDIT : kuulasin uuesti seda räppi , tegelt see polegi nii hull , palju kvaliteetsem ja üldse , isegi räpp on parem Aga kui seda sinu lugu lihvida siis
Äkki teed kaa siis midagi? :roll: Või mida üldse oodatakse? Mis muusikastiili? Mis sõnu? Julgelt öelge!
Mida teeks hoopis midagi rocki sarnast :wink: Preaegu on arusaamatu muusika stiil ja liiga palju sõnu
Ei väga tubli ettevõttmine teemaalgatajal ja respect et üldse midagi tegi ja ülesse pani selle. Endale meeldib räpp ka ja minumeelest pole sellel midagi viga
natuke rohkem muusikat võiks taga olla , siis oleks natuke parem laulja , siis oleks suht mõnus . no ma ei saa aru mida te vingute siin , nt . oli vaja üldse seda laulda ? no fakki , küll mis see teie perset torgib mis tema teeb , minu arust respect ikka sulle teemaalgatajale , et viitsisid seda teha .