Soomes nii, et kui sõidad võrriga ja kinni võetakse ning võrr tööle ei lähe viiakse lihtsalt minema see. Aga ega see kiirendus värk võiks ju olla ntks mingi rolleriliiga etap vms? :roll: need kes tahavad võivad ise teha võidu kokkutulekutel.
Rullimisest ja piirajatest palun rääkige kusagil mujal,siin teemas käib jutt rollerite kiirendussarjast. Kui kellegil on mingeid ettepanekud või lihtsalt soovitusi,siis sellised postitused on siin teemas teretulnud,ülejäänud pläma mis teemat ei puuduta läheb kustutamisele!
Mis seal nii mõelda on... Võtke väljaspool tartut kellegi enda eramaapeal mingi plats, teete sinna mingi kiirendusraja. Sinna ei tule teil mendid ega midagi. Loosite välja paarid, kes kellega läheb. Võitjate vähel loositakse jälle välja uued paarid ja seda niikaua, kuni alles jääb üksainus võitja ja teda ootab ees auhind. See oli ainult mingi mõtetu mõte, ärge kohe sõimama jälle tulge.
Okei, mis siis saab(lootkem, et seda ei juhtu), kui mingi tiinekas end ribadeks sõidab? Kes vastutab? Või tulevad tatid kohale ema-isa poolt allkirjastatud A4 paberiga, kus kinnitatud, et pretensioone ei esita, kui nende laps end kiirendusvõistlusel legodeks sõidab? Usun, et alla 18 aastased võiksite küll sellest asjast välja jätta. Parem karta, kui kahetseda.
Eesti on liiga väike riik, et siin teha mingi võistlus rollerite kiirendust. Ainuke variant on full illegaalne võistlus.
Rolleriliigat sõidavad ka alaealised ju? Või mitte? Aga muidu selline A4 paberike vanemate autogrammidega oleks mõistlik ma arvan.
jah joti jutus on iva! ja kindlasti määratleks ära mingid väiksed reeglikesed ka, et ei tulda kohapeale ujumispükstes ja plätades et võiks olla natukenegi kehakatvamad riided, hea oleks kui mõni jäseme kaitse ka oleks, kiiver kohustuslik ja kinnised jalatsid
Mu teada vastutab isik enda eest juba 16 aastaselt? Ma võin eksida ka. Kaitsed oleks kindlalt vajalikud ja pikad püksid/jope/pusa jne...
14 aastasele saab trahvi teha ja alaealiste komisjon vms muud midagi, isik vastutab enda eest minu teada alates 18. eluaastast.