Aga selleks oleks hea panna elektroonilise piiraja ja see hästi ära peita.Kõige parem valik oleks puldiga versioon.
Tahaks puldiga triikrauda, siis saaks mõnele molli sõita puldiga piirajat ma küll näind pole,sul on vist ülim fantaasia, varsti on naised ka puldiga .
arvate ,et panete piirajad peale ja ongi olukord lahendatud W? kui kiirusega radarisse lendad ja pärast masin rullidel enam üle 45 km.h ei lähe siis ma ei usu,et politsenik sellega lepib. Arvan,et selline masin saadetakse kas kordus ülevaatusele või ekspertiisi. Arvan ,et probleeme tuleks lahendada nende saabimise järjekorras .
Ega midagi ei muutu ju oluliselt, rolleritele kruvitakse numbrimärk külge, korra aastas lähed näitad, et sul tuled, viled, pidurid töötavad ja sõidad edasi. ÜV punktis nad ei kontrolli palju sul välja läheb jms. Kui mendile radarisse lendad juba 70ga, siis nad ei pane rullidelegi sind, küsivad mootorratta luba, kui pole, saad trahvi lubadeta sõidu eest. Räägiti, et pärnu politseil ka nüüd rull, kus rollereid kontrollida, siiani ei tea ühtegi, kes oleks seal peal käinud . :roll: . Kui sa sõidad 45-55 siis politsei ei hakkagi sind kinni pidama, kui sa just mingi asjaga silma ei riiva temaees. Ma ei põeks üldse sellepärast. Las võtavad arvele, suur asi ju ? Kui dokumente pole, siis need on võimalik lasta vormistada..
Kas sa kukkusid sündides peapeale või oled lihtsalt nata :$ Me ei räägi siin mingi et 5 aasta pärast tuleb rollile turvavöö panna jne ei. Me räägime et selle aasta jooksul või järgmise aasta algul tuleb rollile number kylge panna. Deem sellised ajavad närvi
Selle aasta jooksul seda seadust veel kindlasti ei tule ! :lol: hea kui nad sellega järgmiseks aastakski valmis j6uaksid.
Ma arvan, et sellest piirajast täiesti piisab. Peakks esitama avalduse, et kui juba seadust muutma hakatakse siis ntx tõsta piirkiirust, sõita võib sõiduteel ükskõik millises reas ja sellised asjad. Ise laseks ära registreerida(senimaani arvan). Iseenest autoload tegemisel ja suvel sõidaks rolliga (lõdvalt tlna liikluses).
Ega autod pannakse ka rullidele, ja siis väntsutatakse lapparit, et mingit kw ei ületaks ja see heitgaasi toru ka sumpa otsa, rullidele arvan, nagunii .
Autodel mõõdetakse rullidel pidurite tööd mitte KW. Rolleritel 2T vaevalt hakatakse heitgaase mõõtma,aga mida võidakse mõõtma hakata on detsibellid.Siis võib küll igasugu koonukad ja sport sumpad unustada.
heite gaasi nad võivad mõõta tühi käigul ehk panevad mootori käima lissalt ja mõõdavad kiirust nad ei mõõda ja veel mis nad vaatavad on vast et piduri tuled tõõtaks ja lissalt tuled
Vot see on väga tore uudis mulle,et ma saan muudmoodi ka arvele võtta ,kui dokid ja muud asjad puuduvad.