See, et sinu rolleril spidomeeter rikkis on ei huvita politseid ega ka tehast. Ja selle jutuga, et sina ei teadnud saad raudselt politseilt litaka ära. Äkki ei tea sa ka seda, kui esitule pirn on läbi põlenud, kaebad tehase kohtusse või :lol: Oma masina korrasolekut pead jälgima SINA ise. Tehasevärvast välja tulnud rolleritel spidod just teistpidi ´rikkis´. Näitab spidol suuremaid numbreid. Nagadel ju hää vaadata, kui 45km/h asemel 60km/h osuti spidomeetril näitab. Eriti tuntud on ju Aprilia selle poolest. Kahe käega selle uue liiklusseaduse poolt. Sellest seadusest on ainult kasu.
Ma ise ostsin tutika rolleri ja registreerisin ära Nüüd on numbri märk olemas ja mai usu et nad midagi väga ütlema tulevad kui mul sportsumps peal :lol:
sitt lugu küll ikka aga no ma ei usu ka et keegi hakkab sul vaatama kas sul on ikka originaal väntvõll sees või ei seda ei taha uskuda
see sitt asi jah , aga inimene harjub kõigega kui ikka rolleriga tahad sõita siis maksad seda asjandust .. mõnesmõttes see kasulik ka matsude puhul ju , vms .
Ma küll ei usu et põdeda tasub selle tuunituse pärast. Pigem vaatavad nagu sõidueksamit tegema minnes et oh on tuled küljes ja kõik korras ja kirjutavad paberi ära. Ainult et jah vast väga kõva lärmi ei tohi teha.
Muidu, kes rääkis siin, et väljast tohib olla tuunitud, lenksu ei tohi vahetada näiteks. Ning cr2nx on ka üks väga loll inimene, muidugi võib elektroonilise piiraja peale panna ja nendele näidata, et 45km/h läheb välja, ega nad mootorit laiali ei kaku sul. :s
Sõber Saksamaalt rääkis, et tema tuttava rolleril on samuti elektrooniline piiraja peal, mille ta võib lülitada sisse ja välja sõrmusel oleva magneti abil,mille ta libistab plastikul,mille all on samuti magnet... ehki siis kui ment peatab, on tal tipp 25 km/h (nagu neil M1 kategooriaga lubatud) ning kui menti pole,sõidab rahulikult 80 km/h Meil võiks samuti teha, ega see ARK'i kontroll ei ole ainus mis meid ees ootab, vaid mentide kaubikutes leidub varsti ka tippkiiruse kontrollimis-varustus...millest sa dokumentides kirjutatud tippkiirusega ei pääse
see asi ei tule nii pea veel,sest mul isa ka küsisis ühe tuttava käest kes töötab seal ,et kuna rollule numbrimärk tuleb panna,siis tooo ark-i töötaja ütles et sellest pole midagi räägitud kui peakski varsti panema siis aittab piiraja ka ma arvan,sest roll ei tohi üle 45 minna..... omfg naad ei hakka mingit mootorit lahti kiskuma ja kõikke juppideks tegema....
Haub tõmba ennast tagasi! Registreerimise ostmisest meie foorumis ei räägita kuna see on illegaalne! Aitab OT-st! Aitab ostmise jutust!!!
cr2nx on üks ütlemata loll elukas ja see on pohh ju kuidas see piiratud on, peaasi, et 45 km/h jooxex välja