punase asmele võiks olla mingi ilus sinine hoopis. aga kapslid peaksid olema samad, mis ap www ja stealth mudeli velgedel, seega sul nüüd kergem leida ma loodan.
Sain siis Don_Vito käest Väntvõlli. Sai siis jäi aega kondleid vaadata ja osasid on maru halvasti pahteldatud ja siis leidsin et see kondel oli ledlikult lahendatud. Ja siis ära sulanud luuptuli.
Tagarehviks tal üks mitase toodangu oma. Tartu wildrideris saadaval see rehv 555 eegiga võinõnna kuidagi.
mulle see rehv ka meeldib.Suht hästi sobib alla. Loodame mingi päev uued jupid kätte saada. KEllegil kasutatud vända laagreid pole pakkuda?
Igaltpoolt, võtad välimise laagri saale pealt koodi ja lendad autopoodi vms laagritega tegelevasse asutusse ja kurdad mure ära, vb on kohapeal või kui ei siis tellivad. tavaliselt on selline mulje jäänud, et kui on pakendi peal s6 vms firma siis ikka hulga kallim? või ma eksin? edu rolleriga tsinsupowa juba jõudis ette,
minuarust just üks sitemaid,märjaga kallutada ja gaasi anda sellega küll ei julgenud ja healjuhul kuu aega kestis ka see rehv.
siis kas kellegil on selliseid asju nagu see tuulutus taldirik koos seibidega mis variosse käib ning see pulk ümmargune mis vario alla käib,Kas kellegil on selliseid vidinaid?
aga kas areal on kuskil mujal ka kere number??Mu omal on see plekist seal esihargi juures aga kas kuskil mujal on veel?? ning kas keegi teab kust saaks neid area51 kleepse mis originallis neil peale on kleebitud?
hakkan nüüd siis kondleid lihvima aga kuna need igalt poolt katki ja mingit sitta pahtlit tehtud siis nüüd hakkkan kondlitega töötama. Aga kas kuskil mujal siis areal pole kere numbrit?
aga kus ma vaadata saan siis mis aasta misn mul on?? Ja väike edasi minek siis: Värvi veel ei tea mis tuleb aga arvatavasti tume. Varsti hakkan lihvima peenema paberiga ja kui saan kätte viimased kondlid siis proovin kokku panna ja teha terves tükis korralikku pildid.
See suurem esigondli osa ostsid westerilt we? Vaatan ,et kleeps samamoodi viltu nagu mu areal oli. :lol: