no osad on veel tulemas aga see esikondel ja osad veel on ja westerilt ostetud. aga see läbipaistvat klaasi vast ei värvi ära.
sain siis Gianelli Reverse kätte!! Mida tähendab spido peal see GB?? Sellel eelmisel vennikesel oli küll mingi stage6 kleepsu puue.Iga kondli peal need kleepsud.
Kellelt sumpa ostsid? Tundub minu vana sumpa olevat. :roll: Silenceri otsal mõlk ja siis paunal kah mõlk?
marekk temalt ostsin.Aga mõnus koon ikka maha pandud kuna silenceri ots on lapik nagu koera nina ja külg mõlkis nagu ta oleks selle peal istunud. Loodame et hommme saame veel juppe ja ülehomme veel ja veel.
spidoka peal olevad tähed G.B Great Britain (vms) Gunnar Bambus Gilera Runner ??? Või on väga lohakalt kirjutatud 68 Ära võta mu juttu tõsiselt. :roll:
Ma pakun et sul gigane spido. Ilmselt ikka et sorteerida või ära tunda juppi, peale märge kunagi kuskil tehtud : )
hunnar bambus on endine oanhikmn ja kasutaja vms ja üldse see gunnar bambus on nagu gunnar graps kes on saanud bambusesse vi mis iganes no, hoia lahe
kuradi wester hakkas näkku panema ja osasid kondleid ei saagi. et milline on areal see mootori bloki ja raami vahelien vahe jupp??
aga automaattoorega karpal on üks eelis: saab osta vahejupi mis teeb käsitooreks ümber. Mulgis on see müügil.
no kõik pakkuvad juppe aga no --aeroxboy käest ei saa ma raha tagasi,kui tagasi saan raha siis vast vaatab