aga selline asi nüüd et sain Kasutajalt Kry süüteluku ja istme luku,aga süüteluku juhtmed ei sobi.Et põhimõtteliselt peaks sobima ju?Küsimus siis et kui seda süüteluku poolset pistikut modida natukene skas siis annab juhtmed ümbewr teha?
Palju sul sellel süüteluku pistikul juhtmeid üldse? Uuematel roxidel süütelukk 3 juhtmega ja vanemad vict 5-ga. Ditechil peaks neid juhtmeid rohkem olema kui teistel.
Ei tea ei kujuta ette. Aga arvan ,et areale sobib sama süütelukk ,mis roxilegi. Ditechil mingi teine teema ma arvan.
ma ei usus et roxi lkud sobivad.Aeroxil teist moodi süüte lukk.Oleks vaja tavalise sr-i luku põhja,äkki annab ümber modida.
sain osad jupid Westerilt kätte,aga osad jupid ikka puudu. Loodame ülejäänu ka kätte saada ja pildi materjal homme.!
Küsimus selline et olen osadel areadel näinud esiotsa madalamal kui originaalis.Kas keegi oskab öelda kuidas saaks ka esiotsa madalamaks või on sinna mingi kindel amort?
nii,selline asi siis et areal blokk selline krobeline jka kui tahaks üle värvida blokki,kuidas saaks siis blokki siledaks?