Spainsi kondlid maksavad palju rohkem. Jan ,kui tahad vahetada pead raudselt mingi summa peale maksma,alla 50euri ei tule kõne allagi.
Karta on et maksaksin juurde, mõned üksikud kinnitused on, need võin üle vaadata kust. Aga ma ise pole ka kindel veel kas tahan, sul niipalju neid spainsi kleepse maha kakutud.
nüüd siis pikemate sõitudega tekkinud probleem,mida ise ei ole märganud:1 pilt seletab 1000sõna et sumpa vastu raami ja nagu näha sumpas ka mõlk sees.Küsimus selline et miks see sumpa ilusti seal ei ole et ta vastu raami ei käiks? No ja mõned pildid siis jälle uuenduseks:
mul oli muidu stock sumpa kui ostsin, aga just hiljuti panin sprot sumpa ja nüüd väike mõlk ka sumpal selle koha peal :roll: Äkki peaks sealr natuke relakaga ära lõikama vms :lol:
raami kinnitust hakkad relakaga lõikama?ei soovita lõigata aga tean seda et Pro Replica ei olnud vast raami. Kui gaasi vajutad hakkab persee surisema.
Ei ole jah mõtet relakaga lõigata ma nsm ütlesin :lol: Aga sama siin perse hakkab surisema kui gaasi annad :lol: