Re: rommi Gilera Runner 70 00 kuidas sellel värvi kvaliteet on ja tulemus päriselus?parem kui aeroxil?
Re: rommi Gilera Runner 70 00 no natuke ikka parem jh aga ta pole värvitud kuskil värviruumis kiuna pole sellist kohta.
Re: rommi Gilera Runner 70 00 võid anda ikka pöördeid,lihtsalt pikalt ei tohi mootorit koormata. aga no muarust on suht mõtetu teema see sissesõit,esimesed 100 lihtsalt vaiksemalt lasta ja ongi korras.
Re: rommi Gilera Runner 70 00 põrks ytles mulle vähemalt, et 1000km ilusti mitte kordagi yle 50km/h , muidu ei kesta .
Re: rommi Gilera Runner 70 00 NRG veljed võiksid mega hääkad olla, mitte need kolmekodaraga muidugi Istmenahk ja esisuunatule klaasid häirivad, muu nagu mega okey
Re: rommi Gilera Runner 70 00 esimesed sada km vms pidid streetracega eriti ettevaatlik olema ,sest sellel pidi paisumisruum vms mingi üliväike olema , ja jookseb vägaväga lihtsalt kokku
Re: rommi Gilera Runner 70 00 Eks ta ole suht maitse asi, aga mulle ei meeldi eriti. Vb on asi lihtsalt piltides ka Valge tundub lihtsalt tapvalt igav ja odav minu silmis
Re: rommi Gilera Runner 70 00 vahe on selles, et blokile paned küll külge , aga raami kinnitused ei lähe mitte kuidagi kokku
Re: rommi Gilera Runner 70 00 aga kas 300km sissesõitu malm silkule on normaalne?? Praegu 224km tehtud. JA kui see 300km täis saab kas siis nagu tohib kohe kiiremini sõita või peab mingi aja veel rahulikult sõitma??
Re: rommi Gilera Runner 70 00 Mida rohkem seda uhkem , ise teeks 400 km täis. Kindluse mõttes. :roll: pole malm silkudega kogemusi kamh
Re: rommi Gilera Runner 70 00 ega ise ka ei tahaks lasta kohe uut silindrit persse. Aga kas malm ja alu silkude sissesõidul on mingit vahet ka?? Kas kellegil pole pakkuda hilera runnerile valgeid suunatule klaase??
Re: rommi Gilera Runner 70 00 kui kohe peenestama hakkad ei juhtu ka mitte midagi, tean et mõni inimene pole ültse sissesõittu teinud ja käinud vägahästi,silkuks oli siis malossi sport,