Re: rommi Gilera Runner 70 00 ei soovita väga :lol: alu silkule jah suurt sissesõitu pole vaja aga malm silkuga oleks hea mingi 500km ikka rahulikumalt võtta.
Re: rommi Gilera Runner 70 00 no igatahes ei juhtu siis ka midagi kui kohe peenestad,alu silkul on vapsee pohhui.
Re: rommi Gilera Runner 70 00 no aga see kui ma korra kiirendan kiiremini kuskil 60 km/h siis see ju ei tohiks midagi teha ju? ja kui korra lasen kiiruse kiiremaks ka ei tohiks midagi teha ju?? tglt ma pidin saama mulgist sport pro aga saatis vale silndri.
Re: rommi Gilera Runner 70 00 Soovitus: Lase mootoril ennem soojeneda , ss võid gaasi anda . Nii on mujalgi öeldud
Re: rommi Gilera Runner 70 00 Pigem oleks hea, kui sõidaksid madalatel pööretel, saab ka kenasti sissesõitu, mitte, et lased "piirajasse".
Re: rommi Gilera Runner 70 00 eriti ei lasegi piirajasse. kui kohapeal käima löön siis külmast peast roller liigub hargi peal edasi.
Re: rommi Gilera Runner 70 00 soovitage häid settinguid s6 streetracele Preagu peal siis: Silinder:S6 streetrace Summuti:S6 pro replica Survekas:Sinine Sidurivedrud:Sinine Väntvõll:stock Klapid.polini vario:malossi multivar Karpa:17,5 No pakkuge mis rullid peaks ka panema.
Re: rommi Gilera Runner 70 00 Väntvõll kannatab ka v? Muidu oleneb sellest mida vaja , tippu või kiirendust , multivariga peaks olema normal juba :roll: . ( Ei ole ka tõesti kõige teadjam vend , niiet ärge näkku lööge :lol: )
Re: rommi Gilera Runner 70 00 no ei tea eelmine omanik olevat 1000km tagasi väntvõlli välja vahetand.
Kirjutan siis natukene üle pika aja. Kui masin läks talveunne siis pahteldatud kohtadel oli mõrad sees ja Seega otsin uut kondliringi!!! Ja andke nüüd natukene nõu kas osta uued tuuning kondlid (kandilised) või siis orig kondliring?Ja kust saaks originaal kondliringi mida pole pahteldatud ja pole kukutud. Siis on tekkinud ka veel mõned sellised niinaa mõtted. Kas kuskilt saaks korraliku kroomiga kasutatud amorti? Ja kuskil leiduks korralikku lõikumata juhtmestikku? Ja see ka veel et kas ma nüüd kevadel uuesti sõitma hakates pean sissesõitu alustama 0-ist?
Uuri iisipartsist, sääl miski 200 euri kanti peaks gondelring jääma kui ma ei eksi. Näedsa linki ka sulle http://www.easyparts.nl/showarticles/0- ... ation.html
Aga ennem kui veel midagi ostma/vahetama hakkan ootaks ikka äkki keegi ikka pakub kasutatud kondliringi. Ja keegi oskab mingit nettipoodi soovitada kus müügil rollerijupid??Scooter-attacki mitte pakkuda. Rommi
KEegi ei taha siis vahetad?? Oleneb kondlite seisukorras aga põhiline et külgmised kondlid kuhu jalad peale lähevad oleksid terved.
ma arvasin algul et ta mingi 2000 aasta nagu eelmine omanik ütles aga see kelle oma enne seda eelmist omaniku oli too ütles nüüd õige aasta arvu.
Kirjutan siis mis viimasel ajal tehtud ja mida tahaks teha. Sai siis kasutaja Kry käest Runneri tagavelje(mis on heas seisus mitte nii nagu minu oma) ja kollektori. Kollektor on pikema kaelaga mitte lühikesega nagu vana. Siis küsimus selline kas kevadel mul on mingi jama nüüd kuna kollektor pikem?? Seda valget äär pole enam ja velg palju puhtam. Ja tänud kasutajale Kry kes ilusta aitas mul asjad kätte saada. Sai käidud ka kasutaja Franzi juures kes müüs mulle siis vahekondli ja need mis pildil.Seda bena luugi oma pole aga küsin ta käest. Kondlid heas seisus aga selle ühega kukutud mis pole eriti hullu. Enda vana oli ikka suht perses. Selline asi ka et spido kondlil jääb selline lollakas vahe ja küsimus selline et kuidas teistel masinatel see kinni jääb??Kõik runnerid mis ma näinud olen on vahe kinni. Ja siin mõnel pildil näha seda musta tagavelge.