rrobi - Aprilia SR50 Street '07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by rrobi, Sept 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kefka

Kefka Member

327
    0
    16
    vait koer.

2. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Kutsikas.

3. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16
    kui muu juba korras nüüd, peale vändalaagrite, homme või millalgi võtan bloki laiali, eks siis selgub millega VEEL üle sain.

igajuhul kutiga kellega vahetasin lubas kohe raha kanda kui saab, niiet eks näis millal saab.

ja masin arvatavasti ap'sse ei jõua, varem vaja ringi liikuda selle seljas.

4. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    oeh, mulle meeldis derbi..

5. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16
    täna sai timmitud nokitud veits, vändalaagrid teevad küll jubedat häält, aga tagal marumõnus lasta 8) 8)

üless-alla on väike lõtk sees, aga see et edasi-tagasi lõtk on ei mahu mulle pähe :/

6. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Oeh , Eks nende rolleritega ole jap üks ajupiiks jms jutud :D aga loodame et saad sitast saija :p

7. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    mina enda roxist tegin küll sitast saja nii et see ap pole küll mingi probleem korda teha sul

8. tilu21

tilu21 New Member

176
    0
    0
    Haha tahtsin ka seda osta vend ütles, et kõk on ok korras mitte mingiseid vigu pole masinal võin enda pea sellepeale pakule panna. leppisime siis kokku tavai seepäev tood ära aga siis vend ütles, et sorry paisupaak läks lõhki. Asi tundus väga kahtlane mõtlesin ei osta siis. Ta ütles sellepeale pole hullu mul palju tahtjaid sellel rolleril, et see varsti müüdud. aga näed ma tahtsin seda suve alguses ja kutt sai alles nüüd müüdud. Olen õnnelik, et seda ei ostnud :|

9. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16
    eks nii ole jah, aga mul tainas juba valmis ainult aju panemise vaev.

kõik juba enamvähem korda tehtud, uued vändalaagrid ja tagaleee..

ega ma ei kahtse väga seda vahetust, tahtsin piaggio blokiga võrri, sai piaggio blokiga võrri.

vändlaagrid vahetatud saab siis praeguseks kõik ok, palgapäeval üritan kõik vähegi kulunud mootoridetailid ära vahetada.

10. tilu21

tilu21 New Member

176
    0
    0
    Läks meelest :roll: . Edu!. tegelt jah sellise hinnaeest sa ei saagi täiesti korras rollerit

11. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    ehee kutt rääkis et tahab rollerit uuesti ja olemas. aga edu

12. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16
    :D , tarvis.

ülehomme peaks asi liikuma jälle korralikult

taha uus rehv ka olemas

13. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16
    uued vändalaagrid peal, uus rehv peal, suurem düüs ka kapipeal olemas :p

a niisiis välja tuli veel et väntvõll polegi malossi hoopis Rito, kolb mis pidi "IDEAALSELT" kasutaja risto995 poolt peale pandud, pidin ikka tõesti naeru kätte ära lämbuma, üks kolvistopper lihtsalt kukkus ära kui silindri ära võtsin :lol: :lol: :lol:
    teine kolvistopper oli ka kõver, kuid püsis mingi imeläbi.

agajah, masin töötab kuid tühipöördeid polepraegu miskipärast

ja proovisin sportsummi alla saada, no tee mis tahad ei istu all löriseb läbi silku küljest, lõppkokkuvõttes jäi stock sumpa ka lärisema. Keermed keerasin ka piiksu, mingiaeg kas keermestajaga üle keerama keermed või üleüldse uus silkukit.

14. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Pane sumpale hermeetikut tsipa vahele,mul streedil lärises ka,kuid tiba herneetikut ning asi paranes sujuvalt.

15. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16
    malossi multivaris pidid olema 5.0g rullid olema, aga mis avastasin oli 7.2g

16. O11

O11 New Member

85
    0
    0
    väääga igav näeb välja praegu, mingi stickerbomb kuhugi lambikasse kohta oleks päris hää, aga sumpat pead mõlemat muttrit kordamööda vähehaaval keerama, siis saab ilusti kinni.

17. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16
    oleme ausad, siis palju ma selle võrriga enam üldse tegelen, viimased paarpäeva pole üldse võrri näppinud, auto olemas, ilm ka sitt, tundub et varsti võrri talveunne ära.

sumpaga selline lugu et üks keere ka maas silkus, uue keerasin sisse aga suht tulutult, ei hoia enam kinni, mingiaeg vist augud suuremaks puurima, siis 8'ne keere sisse ja uute poltidega, vähe toekamad ka need, aga eks näis kas need ära mahuvad üldse.

mingit kleepsutjuuningut küll teha ei viitsi, aga nii on et kui kord auto maitse suhu saad, siis võrri selga ei kipu enam. :roll:

18. eestilane

eestilane Member

395
    0
    16
    norm kutt, peale 9nda lõpetamist saab juba auto osta .
    mis koolis käid?

19. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16
    muide ma peaksin praegu 11'das käima.
    alla poole aasta ja 18 8)

seeaasta panen pausi, praegu käin tööl.

20. eestilane

eestilane Member

395
    0
    16
    varsti polegi enam mõtet kooli minna lähed sõjaväkke ja tööle.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte