anna andeks aga sellist paska pole ma mitte kunagi näinud ega kuulnud, krdi president ise saab ka sinust vähem palka, ma sügavalt kahtlen,e t sa sellest summast pooltki teeniksid ühe kuuga
Soomes see vägagi väike palk,tuttav saab Soomes ehitusel 35-40k kätte aga tööd tuleb rügada nii et tapab.
Kui sa ei tea soomes olevates kogemustega ehitajate hindasid mis tunnis välja käiakse siis ära pane siin tarka Soomes on erinevaid firmasi, kes maksavad hästi ja kes ei maksa... Ega soomes on 12-st tunnised tööpäevad mitte nagu eestis 8h ja siis ka vingutakse et ei jõua.... Nii, et ära sõna võta sellel teemal mida sina ise ei tea...!!!!!!
See siin kaldub küll teemast kõrvale tegelt... Aga mina näiteks sain 36600 EEK kuu aega tööd (ehitusel) 12h päevas. Laup,pühap 8-10h (tavaliselt 10h). Soomes ma mõtlen nagu...
Lühinägelikkus , lampjalgsus, rühi häire, mao song, südame puudulikkus. Ei võeta vist. Kõik need on mingid esimesed staadiumid vms , aga igapäeva elu ei segi ükski neist. Saab edukalt ringi pralletada.. Paberite järgi kõlab väga hull , aga ei kurda midagi. Sporditulemused on ka head.
Lugesin siis terve teema läbi ja mõndadele tuli kül selline küsimus ,et mis mehed te olete kui ei taha sõjaväkke minnagi..?emme pojad kasvavad teist siis ju! Mina isiklikult ootan küll kuna juba saaks minna ja arvele olen ära ka võetud!
No on ju ! Kõik vinguvad et ei viici minnna jne ....Olge rõõmsad sest niigi peate nii vähe olema 8-11 kuud! Venemaal minnakse juba 9 aastaselt sõjaväkke setseenide vastu võitlema...ja seal ollakse 3-5 aastat!! Ma saan aru kui need ei lähe kellel tervise probleemid on !
ei lähe naad sul kusagile 9 aastaselt! need ajad on möödas kus oldi 25 aastat teenistuses! (PS! räägin ikka vene rahvusest mitte mustlastest ja tsuktsidest, kuna neil omad seadused)
No on ju ! Kõik vinguvad et ei viici minnna jne ....Olge rõõmsad sest niigi peate nii vähe olema 8-11 kuud! Venemaal minnakse juba 9 aastaselt sõjaväkke setseenide vastu võitlema...ja seal ollakse 3-5 aastat!! Ma saan aru kui need ei lähe kellel tervise probleemid on ![/quote] ei lähe naad sul kusagile 9 aastaselt! need ajad on möödas kus oldi 25 aastat teenistuses! (PS! räägin ikka vene rahvusest mitte mustlastest ja tsuktsidest, kuna neil omad seadused)[/quote] Lähevad küll osad! Paar päeva tagasi näitas just telekas! 9 aastaselt pole kohustuslik aga poisid juba tahavad minna vabatahtlikult et saaks tulevikus setseenidega võidelda ja oma riiki kaitsta ! JA kes räääkis sulle et nad seal 25 aastat on??? 3-5 aastat samalajal käib neil mingitel päevadel kooliõppe!