Sõjaväe teema

Discussion in 'Jutud' started by KeN1, Apr 24, 2007.

1. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    :roll:

2. v-501

v-501 New Member

750
    0
    0

kes ei taha minna, sis hakake ruttu lapsi tegema :lol:

3. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    Need normid on ikka eriti kergeks tehtud ju :D

4. 3000

3000 Bännitud Bännitud

30
    0
    0

:D :D :D :D :D :D

"ma olen lihtnepoiss"
    "44 tuhat pole mingi näitaja"

kuradi esimese kursuse pussay :D

5. seeolenmina

seeolenmina New Member

337
    0
    0

anna andeks aga sellist paska pole ma mitte kunagi näinud ega kuulnud, krdi president ise saab ka sinust vähem palka, ma sügavalt kahtlen,e t sa sellest summast pooltki teeniksid ühe kuuga ;)

6. marekx8r

marekx8r New Member

423
    0
    0
    Soomes see vägagi väike palk,tuttav saab Soomes ehitusel 35-40k kätte aga tööd tuleb rügada nii et tapab.

7. RaXBoY

RaXBoY New Member

115
    0
    0

Kui sa ei tea soomes olevates kogemustega ehitajate hindasid mis tunnis välja käiakse siis ära pane siin tarka
    Soomes on erinevaid firmasi, kes maksavad hästi ja kes ei maksa...
    Ega soomes on 12-st tunnised tööpäevad mitte nagu eestis 8h ja siis ka vingutakse et ei jõua....
    Nii, et ära sõna võta sellel teemal mida sina ise ei tea...!!!!!!

8. Flamer.^

Flamer.^ New Member

56
    0
    0
    See siin kaldub küll teemast kõrvale tegelt...
    Aga mina näiteks sain 36600 EEK kuu aega tööd (ehitusel) 12h päevas. Laup,pühap 8-10h (tavaliselt 10h). Soomes ma mõtlen nagu...

9. seeolenmina

seeolenmina New Member

337
    0
    0

no see rahateema on küll pussidele, lihtsalt võiks välja öelda, et saku lihas on liiga suur...

10. Met

Met Member

76
    0
    6
    Lühinägelikkus , lampjalgsus, rühi häire, mao song, südame puudulikkus. Ei võeta vist.

Kõik need on mingid esimesed staadiumid vms , aga igapäeva elu ei segi ükski neist.
    Saab edukalt ringi pralletada..
    Paberite järgi kõlab väga hull , aga ei kurda midagi. Sporditulemused on ka head.

11. ken112

ken112 New Member

369
    0
    0
    ISe tahaks minna natuke aga mitte siis kui 18 saan.. Arvan mingi 21-selt.

12. seeolenmina

seeolenmina New Member

337
    0
    0

13. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Tahaks minna küll, saab lapseelust väla :D

14. america

america New Member

33
    0
    0
    Lugesin siis terve teema läbi ja mõndadele tuli kül selline küsimus ,et mis mehed te olete kui ei taha sõjaväkke minnagi..?emme pojad kasvavad teist siis ju! Mina isiklikult ootan küll kuna juba saaks minna ja arvele olen ära ka võetud!

15. DDF

DDF Member

248
    0
    16

ahsooh, või et emme pojad kohe siis w? :roll:

16. america

america New Member

33
    0
    0
    No on ju ! Kõik vinguvad et ei viici minnna jne ....Olge rõõmsad sest niigi peate nii vähe olema 8-11 kuud! Venemaal minnakse juba 9 aastaselt sõjaväkke setseenide vastu võitlema...ja seal ollakse 3-5 aastat!! Ma saan aru kui need ei lähe kellel tervise probleemid on !

17. biker14

biker14 New Member

110
    0
    0
    Õige jutt, america :wink:

18. DDF

DDF Member

248
    0
    16
    ei lähe naad sul kusagile 9 aastaselt! need ajad on möödas kus oldi 25 aastat teenistuses! (PS! räägin ikka vene rahvusest mitte mustlastest ja tsuktsidest, kuna neil omad seadused)

19. america

america New Member

33
    0
    0
    No on ju ! Kõik vinguvad et ei viici minnna jne ....Olge rõõmsad sest niigi peate nii vähe olema 8-11 kuud! Venemaal minnakse juba 9 aastaselt sõjaväkke setseenide vastu võitlema...ja seal ollakse 3-5 aastat!! Ma saan aru kui need ei lähe kellel tervise probleemid on ![/quote]

ei lähe naad sul kusagile 9 aastaselt! need ajad on möödas kus oldi 25 aastat teenistuses! (PS! räägin ikka vene rahvusest mitte mustlastest ja tsuktsidest, kuna neil omad seadused)[/quote]

Lähevad küll osad! Paar päeva tagasi näitas just telekas!
    9 aastaselt pole kohustuslik aga poisid juba tahavad minna vabatahtlikult et saaks tulevikus setseenidega võidelda ja oma riiki kaitsta ! JA kes räääkis sulle et nad seal 25 aastat on???
    3-5 aastat samalajal käib neil mingitel päevadel kooliõppe!

20. Taavi

Taavi New Member

147
    0
    0
    Mis sa usud,et nad lähevad vabatahtlikult?Raudselt sunnitakse :roll:

Jaga seda lehte