võimalik.. teine võimalus on ka, et kirjutate avalduse, sinna panete kirja, et te pole võimelised õppima ''inimesi tapma'' ja teid ei saadeta sõjaväkke, kuid saate aga mujal kohustuslikku tööd, riiklikku tööd.
nii palju kui ma tean ja kuulnud olen. siis jah suure suuga räägitakse et kergem jne, kuid kui kohapeal oled siis läheb sulle sama rauaga mis teistelegi.
ma kyll ei lähe, mul selg ka suht pekkis niiet 2kki ei pea minema, mudu see arvelevõtmis bullshit tuli
a mis siis saab, kui nägemine on nagu TÄIESTI perses? , ütleme nii, et parema silmaga ei näe mingi 2m kauguselt juba nägu selgelt, udune suht, vasak mingi 50% parem aga ikkagi.... , muidu plaan selline, et käin seal ära nagu ülevaatusel vms(järgmine aasta vist w, kui ma see aasta saan 17?) ja siis peale seda teeks laseropi silmadele
Praegusel hetkel sõjaväest on raske hiilida välja arvatud ülikoolis õppimine jne.Seegi ei aita.Praegu võetaks ülikoolidest kah ära sõjaväkke kohe.Niiet peab vist minema kuigi ei taha.
Mul ikka suursoov sinna sõjaväkke juba saada, kõrvale küll hiilima ei hakka võimidagi. Isegi veidikene on soov Iraaki minna, aga kardan et lähen peast lolliks seal.
Ma arvan, et kui mind miski väga kõrvale kallutama ei hakka, siis peale Gümnaasiumit käib läbi sealt..
kui mind sita silmanägemisega sinna lastakse, siis käin ära, kui ei lasta, siis pole midagi teha. tahaks ise küll muidu minna, saaks uusi tuttavaid, elukogemusi jms :lol: .
Sõjavägi pigem lahe ja uus kogemus. Niiet kõik memmekad ja pasakotid tuleks vägisi kohale tirida sinna.
krt tuttavaid saab mujalt ka ausalt noh käid iga nädalavahetus näiteks kuskil maja peol ja saad samutigi uusi tutvusid
IMO mõttekam on see aeg ülikoolis õppimiseks ära kasutada.... seda läheb rohkem vaja, mida sa selle sõjaeäega nteks pangas peale hakkad ?