Ega iga väiksema kriimupärast kohe värvima ei pea hakkama,saab ju ka parandusi teha. Originaal värvides roller on minusilmis küll rohkem väärt,kui ebaoskuslikult plötsitud masin. Aga muidu soovin edu!
pole ammu teemat uuendanud selle aja sees on tagapiduri klotsid läbi kulunud ja oleks vaja uut nupukonsooli . keegi teab kes müüks mulle nupukonsooli ? peale selle on veel plaanis easy partsist telllida need comuflage kondlid - jääkisd need ilusad ? kui ei siis pakkuge sealt midagi muud . aa jaa uued gripid on peal xD .ja sai sisse ehitatud sound (mis arvatavasti ei jää kauaks sinna ) , Praeguseks vist kõik pildid soundist tulevad varsti peace
ongi ära hakka neid kondleid rikkuuma, kui tahad värvida niiväga taasta see originaal värv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
võinii mul mootoril kõik praegu stock öelge mida vahetada ;D ma arvan et tuleb stage 5 pro replica sumpa . mis veel vahetada ?
Ma pooldaks gianelli shoti, sest see maksab lihtsalt nii odavat raha ja nagunii tuleviks sul plaan ju 70cc teha sest see on enamustel plaanis ja siis ei oleks muud sumpsi vaja, kuid jah see on minu soovitus 8)
Käis minu juures täna aitasin tagupidurid korda teha ja sai gripid peale panna ! Suht mõnusalt liigub tegelt tal see stocki kohta. Poiss tahab Yasuni R-i osta vist ja uusi gondleid võibolla :lol: !
võinii , oli jah plaan yasuni r osta ma arvane t kellele meeldib nii ja kellele naad kui tellin gondlis jätan ka stockid alles , aga stockidel juba yhekorra needidtu ja siis veel spidokas mõrada hakkavad tulema : D äksi näis . soovin endale edu =)
said tellitud ja kätte saadud punased surve ja sidurivedrud 90 düüs ja 4.8 rullid yasuni R osteti täpselt nina eest ära, otin uut praegU ja siis saaks liikuma