Saabusid siis üleeile led tagatuled. nüüd siis vaja teha ainult need külge panna, suunad kõlge panna ja sõbrakäest stock sumpa ära osta ja siis kuu lõpupoole saab juba arvele ära võtta. Huvitav kas kui arvele võtta kas siis spidomeeter peab kindlasti küljes olema
Btw, rolleril pole suunatuled kohustuslikud. Näitex wallarool polegi suunatulesi originaalis. Spidoga on see värk, et oleneb kes kontrollib. Keda huvitav, keda mitte.
ma arvan ikkagi et hakkatakse huiiama et kui suumatulesid taga pole ja maitea pohhuilt jalgratta spido peale
Praegu siis niipalju et sai peale pandud 50ccm silkupea, surveasted on suuremaks tehtud. Tagatuled koos suunakatega said külge, kahjuks on tuled väiksemad kui lootsin aga pohh, peaasi et arvele saaks ja mentidega huiiama eipeaks. Suunakat sai ümber tehtud ja on tagatule numbrilaua kõrval ja kinnituvad numbrilaua külge. Nüüd tuleb oodata ära kuni saaks sumpa. Parempoolset konsooli ka oleks vaja tegelt sest eelmisel on tagus pooleks.
sai ka ülepika aja rk-s käidud, nüüd siis see et roller liigub korralikult edasi, tuled asjad on olemas, sai uus silkupea ja kõik plastikut on küljes, praegu ei viitsi värvimisega tegelema hakkata. Kui aus olla targematki teha. järgmine nädal siis käib võrus ja võtab arvele ära, peab vaatama mis saab spidokaga veel. kuna see on ainuke asi mis puudu, parempoolse konsooli pidin sõbralt saama järgmise nädala alguses. Päikest teile, loodan et saan arvele ära.
aa unustasin eile kirjutada et huiiati mõnusalt ja tehnilise poole sain korda ära. ja sis öeldi et 10+ päeva läheb aega et arvele saaks sest sellist marki rollerit teist pole eestis arvele võetud. väga viis noh -.-
Krt siiamaani ootan kuni paberid saaks arkist jne. 2 nädalat vähemalt oodatud või 3. Igatahes lubati et järgmine nädal peaks valmis saama sest praegu puhkuste ajad vms. Luckii me
Roller arvel nüüd ja esimesed sõidud juba tehtud, kindlustus sai 4-ljaks kuuks tehtud jne. Ps. vabandan ka ARK-i ees kes oli siin käinud ja minu teemat lugenud ja sain noomida oma kõnepruugi vms pärast. Vabandused. Kunagi eitea mis ette tuleb
Peaks sis selle ka lisama et rolleril sulas terve variaator üles. rihmal olid pooled hamba kadunud, kõik rullikud olid pooleks sulanud, varaio taldriku kolmnurgad olid kõik ära suldanud ja välimise taldriku tähikul olid kõik nuudid maas niiet lucki me, maitea milles probleem oli aga noh, tulemus on käes..
Olen samuti kuulnud, et minarelli vario kraam kipub üle kuumenema. Aukude valmistamine aitaks kindlasti.
Pole väga millegagi teha peale trelli neid auke, freesi jne. mul pole. aga eks paistab, midagi võtan ikka ette.